Puszka/tłumik/wydech LeoVince
• Strona 1 z 1
Puszka/tłumik/wydech LeoVince
Witam
Przesiedziałem trochę w google i użyłem szukaj na Ścigacz.pl, ale nie znalazłem odpowiedzi;/
Znalazłem puszkę LeoVince z 2000r. do Suzuki SV 650.
Mam kilka pytań:
- po jakim przebiegu taki tlumik "wypluje" swoje bebechy?
- czy tłumik z 2000r. pasuje do SV z 2003r. (nowa wersja)?
- czy po wymianie puchy wystarczy regulacja wtrysku?
- czy pucha da mi odczuwalną moc motocykla czy to po prostu złudzenie przez inny dźwięk?
Pozdrawiam.
Przesiedziałem trochę w google i użyłem szukaj na Ścigacz.pl, ale nie znalazłem odpowiedzi;/
Znalazłem puszkę LeoVince z 2000r. do Suzuki SV 650.
Mam kilka pytań:
- po jakim przebiegu taki tlumik "wypluje" swoje bebechy?
- czy tłumik z 2000r. pasuje do SV z 2003r. (nowa wersja)?
- czy po wymianie puchy wystarczy regulacja wtrysku?
- czy pucha da mi odczuwalną moc motocykla czy to po prostu złudzenie przez inny dźwięk?
Pozdrawiam.
Shadow 125-->Kawasaki ER-5-->Suzuki SV650S--> Honda CBF 600NA
-
fasoliusz - Bywalec
1. tego nikt nie wie, to zależy między innymi od tego jak moto było traktowane, ale olej to, jak się wypali to wypchasz na nowo...
2. na to pytanie nie odpowiem, sprawdź czy mają takie same kody produktu np w sklepie ścigacz.pl
3. nie musisz regulować wtrysku, wtrysk sam dopasuje dawkę paliwa.
4. to zależy chyba od moto, np. w f4 wyjęcie DB killera z dedykowanego wydechu daje zauważalny przyrost mocy,
w 929 zmiana z seryjnego na LEO nie była zauważalna...
2. na to pytanie nie odpowiem, sprawdź czy mają takie same kody produktu np w sklepie ścigacz.pl
3. nie musisz regulować wtrysku, wtrysk sam dopasuje dawkę paliwa.
4. to zależy chyba od moto, np. w f4 wyjęcie DB killera z dedykowanego wydechu daje zauważalny przyrost mocy,
w 929 zmiana z seryjnego na LEO nie była zauważalna...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Pisałem już nie raz co sądzę o dominatorach i teraz zobrazuję to tak, porównanie dominatora do LEO jest jak porównanie stożkowego filtra z allegro z filtrem K&N...
Sam bym tego nie założył do swojego motocykla bo wiem że patrząc na to bym się tylko wk...
Ostatnio przekonałem się do wydechów BLUEFLAME, po tym jak posłuchałem jak gada na nich daytona 955i
Sam bym tego nie założył do swojego motocykla bo wiem że patrząc na to bym się tylko wk...
Ostatnio przekonałem się do wydechów BLUEFLAME, po tym jak posłuchałem jak gada na nich daytona 955i
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa