tłumik / wydech 4t budowa rozcięcie pomocy
• Strona 1 z 1
tłumik / wydech 4t budowa rozcięcie pomocy
witajcie . jak w temacie mam dylemat nad swoim tłumikiem / wydechem jak kto woli
to jest taki . a mianowiccie oco mi chodzi . zalozylem cylinder 72ccm i gaźńik większy
skuter jedzie 80-90 kmh po prostej normalnie ale naczytalem sie tych forum wiele ze podobno czysty wydech od środka daje wielkie osiągi
w załączniku dalem zdjęcia wydechu i więc . czy jest tam wiele rurek jakiś czy zawirowacze spalin jakes są i czy oplacało by mi sie go wyczyścić od środka i poprostu dać 1 rurke większą od środka czy to by coś pomogło pomocy !!!
https://www.google.pl/search?q=budowa+w ... B800%3B525
nie dalem nic w załączniku ale to jest to .. ten tłumi
zrobiłem za ciebie edycję ale następny raz ostrzeżenie.
senekkorzenna
to jest taki . a mianowiccie oco mi chodzi . zalozylem cylinder 72ccm i gaźńik większy
skuter jedzie 80-90 kmh po prostej normalnie ale naczytalem sie tych forum wiele ze podobno czysty wydech od środka daje wielkie osiągi
w załączniku dalem zdjęcia wydechu i więc . czy jest tam wiele rurek jakiś czy zawirowacze spalin jakes są i czy oplacało by mi sie go wyczyścić od środka i poprostu dać 1 rurke większą od środka czy to by coś pomogło pomocy !!!
https://www.google.pl/search?q=budowa+w ... B800%3B525
nie dalem nic w załączniku ale to jest to .. ten tłumi
zrobiłem za ciebie edycję ale następny raz ostrzeżenie.
senekkorzenna
- rafal2494
- Świeżak
Tam w takim zgrubieniu rozumiem że są komory(nie wiem jak to dokładnie się nazywa)? Jeśli tak to pasowałoby je wywalić. Może trochę bardziej będzie kopcił ale różnicę poczujesz 

Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości