Co o tym sądzicie ? :) Loncin 125cc GERMANY (niby)
• Strona 1 z 1
Co o tym sądzicie ? :) Loncin 125cc GERMANY (niby)
Co sądzicie o tym chińczyku ?
Wiem że "Chinol 2 był i zwioł"
To cóś ma wytrzymać 1 rok lub nawet mniej. Łąki, pola, górki i szosy, to po czym ma jeździć.
Nauka wheele zawracanie na pięcie itd. Rżnąć go nie będę. zy wytrzyma czas ?
Link: http://allegro.pl/cross-125-loncin-napi ... 48110.html
Wiem że "Chinol 2 był i zwioł"
To cóś ma wytrzymać 1 rok lub nawet mniej. Łąki, pola, górki i szosy, to po czym ma jeździć.
Nauka wheele zawracanie na pięcie itd. Rżnąć go nie będę. zy wytrzyma czas ?
Link: http://allegro.pl/cross-125-loncin-napi ... 48110.html
- Dan13579PL
- Świeżak
Re: Co o tym sądzicie ? :) Loncin 125cc GERMANY (niby)
Dan13579PL napisał(a):Nauka wheele zawracanie na pięcie itd. Rżnąć go nie będę...

-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Haha niemiecka jakość... Taka niemiecka jakość, jak i polskie obozy koncentracyjne! Czasami odnoszę wrażenie, że sprzedawcy po politykach to najgorsi ludzie na ziemi. A teraz do rzeczy, fakt jest to baaardzo tanie, gdyż nie ma homologacji oraz osprzętu. Wydaje mi się, że do jazdy naprawdę amatorskiej wystarczy. A jak się dopiero uczysz, i zdarzy się że zajeździsz lub porozbijasz to nie będą to takie koszty, jak w przypadku markowych. Ostatnio widziałem taką używkę, była naprawdę zjechana. Nie czytałem do końca, ale raczej nie wierz w gwarancję, znając życie przy usterce powiedzą, że to z winy użytkownika:) Ale jeśli jednak kupisz, będziesz mógł zdać prawdziwą relację na forum jak się sprawuje itd. Na zajeżdżenie nie szkoda, kupuj:)
-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
ehh szału nie ma, dwóch kolegów miało takiego samego i akurat oboje po dwie sztuki. Jeden co spokojnie jeździł, to się trymało w miarę,oprócz tego, że szlak trafił 2jkę i zaczęła wyskakiwać,drugiemu pękła rama i to dwa razy. jakośc wykonania jest nie koloryzując do dupy
. Może pit bike ? z tego co wiem, są dużo droższe,ale lepiej wykonane z tego co się nie mylę,angielskiej produkcji, chłodzone już olejem , i jakość wykonania jest o wiele lepsza.

-
kuba210796 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm