Suzuki DR 350S opinie ;)
• Strona 1 z 1
Suzuki DR 350S opinie ;)
Siema
Mam okazję kupić motocykl Suzuki DR 350 S z 1993 r. która jest w miarę niedaleko mnie
Co myślicie o tym modelu ? Co najczęściej się sypie i jak temu zapobiegać ? Czy to prawda , że głowice tak często się sypią w dr ? Również niedaleko mnie jest Yamaha XT 350 z 1991r . Którego wybrać ? Moto mi potrzebne do śmigania po polnych , po lasach i czasem po jakichś błotach
Wiem że takie tematy już były , ale wolę jeszcze się do edukować
Pozdro 

- Endurak
- Świeżak
było takich tematów pełno ale potrzymam go kilkka dni i zamkne
moto jak moto, model normalny standardowy ani nie ma sie czym jarać ale zły też nie jest. prawda jak w kazdym starym zaniedbanym i katowanym 4T. którego wybrać ? tego w lepszym stanie to oczywiste. ogólnie to jak sie dba o takie moto, leje dobry olej, dba o głowice, to nic sie nie bedzie działo
moto jak moto, model normalny standardowy ani nie ma sie czym jarać ale zły też nie jest. prawda jak w kazdym starym zaniedbanym i katowanym 4T. którego wybrać ? tego w lepszym stanie to oczywiste. ogólnie to jak sie dba o takie moto, leje dobry olej, dba o głowice, to nic sie nie bedzie działo
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1