buty rst
• Strona 1 z 1
buty rst
witam planuje zakup tych butów
http://allegro.pl/skozane-buty-motocykl ... 36849.html
rozmiar stopy to 43 długość wkładki 27,5 nosze takie na codzie nike czy adidas jako nie wiem jakie będą pasowały na mnie rst nie chciał bym 2 razy odsyłać miał już ktoś z tą firmą do czynienia ???
http://allegro.pl/skozane-buty-motocykl ... 36849.html
rozmiar stopy to 43 długość wkładki 27,5 nosze takie na codzie nike czy adidas jako nie wiem jakie będą pasowały na mnie rst nie chciał bym 2 razy odsyłać miał już ktoś z tą firmą do czynienia ???
Ogar 200 > gsxr k3 600 > gsxr k4 1000 > gsxr srad 750
- sebek4385
- Świeżak
Witam, Pracuje w firme ktora sprzedaje te buty. Raczej nie bedzie roznicy bo tez mam rst i rozmari identyczny jak adidasach czyli 43. Jedynym problemem ktory maja klieci ze bedzie ciezko Ci je zasunac ale to sie rozchodzi po kilku uzyciach. Pozdro
- grzesi
- Świeżak
Nie wiem jak możesz kupować buty na odległość, w dodatku bez przymierzenia. Przecież każdy bucior jest inaczej profilowany, każda stopa ma inny kształt. Ja w sklepie spędziłem sporo czasu zanim poprzymierzałem wszystko co mnie interesowało, a potem dobrałem to co mi na nodze najlepiej leżało.
Najprostszym przykładem są Alpinestarsy, które są tak zachwalane a jak przymierzałem 44 to małe jak cholera, a 45 o dobre 2 cm za długie.
Pojedź wcześniej do jakiegoś sklepu i poprzymierzaj.
Najprostszym przykładem są Alpinestarsy, które są tak zachwalane a jak przymierzałem 44 to małe jak cholera, a 45 o dobre 2 cm za długie.
Pojedź wcześniej do jakiegoś sklepu i poprzymierzaj.
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Tak jak podpowiada gumis, jedź do sklepu i przymierz, chyba że wolisz płacić 3 razy za wysyłkę. Niestety z każdą marką bywa różnie i tak ja czasem noszę 41, 42, 42,5 a ostatnio 40 pasowały na mnie - ale to już przypadek butów na codzień.
MT-07
-
Marsjanin - Bywalec
Słuchaj grzesi, w końcu pracuje w sklepie więc na pewno nie chce ci na siłę wepchnąć butów :/
co za bzdura, jak można kupować buty bez przymiarki. Jak już pisałem wcześniej przecież każdy buty jest inaczej profilowany.
A ty grzesi skoro pracujesz w takim sklepie to sam powinieneś wiedzieć, że bez przymiarki to można skarpety kupować a nie buty. A ludzie kupują przez internet bo czasem w sieci jest taniej, ale wcześniej gdzieś je przymierzają. Chociaż ja swoje Sidi kupiłem normalnie w sklepie, trochę potargowałem i nigdzie indziej w sieci taniej nie znalazłem.
Teraz fajny sezon jest na kupowanie, więc w sklepie można zawsze coś zbić.
co za bzdura, jak można kupować buty bez przymiarki. Jak już pisałem wcześniej przecież każdy buty jest inaczej profilowany.
A ty grzesi skoro pracujesz w takim sklepie to sam powinieneś wiedzieć, że bez przymiarki to można skarpety kupować a nie buty. A ludzie kupują przez internet bo czasem w sieci jest taniej, ale wcześniej gdzieś je przymierzają. Chociaż ja swoje Sidi kupiłem normalnie w sklepie, trochę potargowałem i nigdzie indziej w sieci taniej nie znalazłem.
Teraz fajny sezon jest na kupowanie, więc w sklepie można zawsze coś zbić.
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości