Transalp/BMW GS/Pegaso/KLE
• Strona 1 z 1
Transalp/BMW GS/Pegaso/KLE
Czołem wszystkim. Szukam moto do kupienia na terenie Warszawy. Dopiero zaczynam moją przygodę na dwóch kółkach i daltego też szukam czegoś standardowego co przyda się na miasto, w trasę, ewentualnie w teren no i... jasna sprawa na parkingówki ; ) Od dłuższego czasu przeczesuję allegro, tablicę i sklepy z motocyklami ale kto wie może znajdzie się tutaj ktoś kto sprzedaje swoje moto typu Transalp/BMW GS/Pegaso/KLE. Budżet mam nieiwelki i mam do wydania do 10 tysi. Z góry dziękuję za info.
To jest też dobre miejsce na polecane/odradzane komisy. Wiem już żeby nie brać niczego z dalszych okolic Warszawy - typu Siedlce. Poznałem osobę która się na coś takiego o mało nie nacięła. Jak piszę dopiero zaczynam więc proszę o wyrozumiałość.
To jest też dobre miejsce na polecane/odradzane komisy. Wiem już żeby nie brać niczego z dalszych okolic Warszawy - typu Siedlce. Poznałem osobę która się na coś takiego o mało nie nacięła. Jak piszę dopiero zaczynam więc proszę o wyrozumiałość.
- mkajzer
- Świeżak
No to kolejnym puzzlem bedzie odpowiedzenie na pytania stad: viewtopic.php?t=49590
PS: co to parkingowka? Myslalem, ze to kolizja podczas manewrow okolopostojowych. Bylbys chyba pierwszym, ktory planuje wykorzystywanie moto do tego celu.
Siedlce pewnie fajne miasto jest i na pewno sa tam takze i uczciwi sprzedawcy
PS: co to parkingowka? Myslalem, ze to kolizja podczas manewrow okolopostojowych. Bylbys chyba pierwszym, ktory planuje wykorzystywanie moto do tego celu.
Siedlce pewnie fajne miasto jest i na pewno sa tam takze i uczciwi sprzedawcy

BMW -> KTM. Mogę mieć spaczenie zawodowe.
-
jasnoksieznik - Stały bywalec
Wiem jaki model chce kupić i tylko sie pytam czy ktoś ma cos wiecej do sprzedania od tego co jest na allegro czy tablicy. Odezwało sie kilka osób ale niestety nie z Mazowieckiego a na drugi koniec PL nie będę jechać.
parkingowka - przyzwyczajenie z jazdy samochodem. Mam na myśli to ze pewnie parkujac (jadąc wolno) wypadnie mi spod tylka moto. Expect the unexpected
parkingowka - przyzwyczajenie z jazdy samochodem. Mam na myśli to ze pewnie parkujac (jadąc wolno) wypadnie mi spod tylka moto. Expect the unexpected
- mkajzer
- Świeżak
Parkingówka, na motocyklu to przewrócenie maszyny przy parkowaniu czy na końcu dohamowania, jakiś uślizg przedniego koła przy małych prędkościach na śliskim, ewentualnie zbyt duże przeniesienie ciężaru na jedną stronę i nawet na postoju może szpeja położyć. Raczej niegroźne błędy niż wypadki. Przy parkingówce nie bardzo może Ci się coś, najgorzej znoszą je motocykle sportowe w których nawet w przypadku niewielkich uderzeń owiewki mogą postrzelać, i koszt naprawy rośnie lawinowo
Jasnoksiężnik oczywiście nikt nie planuje parkingówek, ale branie ich pod uwagę jest jak najbardziej zdrowym pomysłem i nie bardzo wiem czego się czepiasz
Ty planujesz wypadek ? Nie ? To po co Ci kask i reszta ubrania ?
Przepraszam za offtopic.

Przepraszam za offtopic.
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
Chyba nie znam nikogo, kto nie zaliczył parkingówy.
Ps. Nie daj się podpuszczać: D w świecie motocyklowym każdy wie, co to parkingówa jakoś niedawno też bym zaliczył dobrze, że dosłownie turlałem się i udało mi się utrzymać to i pochwale się, co odwaliłem;] na mokrej trawie walnąłem po przednim heblu
Ps. Nie daj się podpuszczać: D w świecie motocyklowym każdy wie, co to parkingówa jakoś niedawno też bym zaliczył dobrze, że dosłownie turlałem się i udało mi się utrzymać to i pochwale się, co odwaliłem;] na mokrej trawie walnąłem po przednim heblu

CBR f4i sport
-
malomi - Bywalec
SkoQ napisał(a):[...]
Jasnoksiężnik oczywiście nikt nie planuje parkingówek, ale branie ich pod uwagę jest jak najbardziej zdrowym pomysłem i nie bardzo wiem czego się czepiasz
Ubranka chronia przed promieniami UV, a pod kaskiem robie sobie trwala.

Chcialem sie tylko upewnic, ze parkingowka to nie np. spotkanie motocyklistow na nieuczeszczanym parkingu w celu zaginania grawitacji.
-
jasnoksieznik - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość