[Aktualności] Eric Palante umiera na trasie Dakaru...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Eric Palante umiera na trasie Dakaru...
Dyskusja na temat: Eric Palante umiera na trasie Dakaru 2014
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Eric Palante umiera na trasie Dakaru 2014
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Eric Palante umiera na trasie Dakaru 2014
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Szkoda koleś miał zdolności, do jazdy na odcinkach specjalnych, a wytrwać taki dakar pod pełnym słońcem to nie jedna osoba by nie wytrzymała, i nie zapominajmy że to był jeden z nas, także pełen respect z mojej strony ziomek. Widzimy się u góry [*]<br><hr>Galant
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szkoda człowieka o wielkiej pasji i miłości do tego co robił... Nie napisze żegnaj bo spotkamy się bracie <br><hr>Wielkopolski Motocyklista
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
każdy mówi, że dakar to tylko prosta droga, pagórki, piasek i gorąco. a więc, że nie ma nic trudnego w trasie prócz jazdy i że każdy by przejechał trasę w lepszym czy gorszym czasie. ale wcale tak nie jest. rajd jest trudniejszy niż co kolwiek innego związanego z rywalizacja może prócz nascar. szkoda właśnie ludzi, mają wielką pasję, której często zazdroszczę, co prawda lubię jeździć, dbać o sprzęty, jednak wiem, że to i tak nie to samo. pozdrawiam <br><hr>konrad
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak czytam takie komentarze to mi ręce opadają....ziomek.<br><hr>anusekKomentatorzy napisał(a):Szkoda koleś miał zdolności, do jazdy na odcinkach specjalnych, a wytrwać taki dakar pod pełnym słońcem to nie jedna osoba by nie wytrzymała, i nie zapominajmy że to był jeden z nas, także pełen respect z mojej strony ziomek. Widzimy się u góry [*]<br><hr>Galant<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zgoda w całej rozciągłości tematu.Smutne wiadomości są co najwyżej do czytania ,a nie do komentowania...<br><hr>HadesKomentatorzy napisał(a):Szkoda koleś miał zdolności, do jazdy na odcinkach specjalnych, a wytrwać taki dakar pod pełnym słońcem to nie jedna osoba by nie wytrzymała, i nie zapominajmy że to był jeden z nas, także pełen respect z mojej strony ziomek. Widzimy się u góry [*]<br><hr>Galant<br>Komentatorzy napisał(a):Jak czytam takie komentarze to mi ręce opadają....ziomek.<br><hr>anusek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości