Jak przekonać do motocykla ?
• Strona 1 z 1
Jak przekonać do motocykla ?
Jak przekonać mamę do motocykla ? Głównie problem tkwi w tym, że jakieś pół roku temu można powiedzieć, że ciotka, ale jest to bardzo daleka rodzina z info. , że jej syn miał wypadek na motocyklu. Wsiadł z kolegą na moto on, kolega chciał się popisać i nie opanował maszyny. Przez to syn ciotki leżał 3 miesiące w szpitalu i do dzisiaj dnia ma uszczerbek na zdrowiu.
Od tamtego telefonu moja mama wbiła sobie do głowy taką teorię : MOTOCYKL = WYPADEK, ŚMIERĆ, KALECTWO. Gdy wsiadam na skuter to albo dzwoni co chwile do mnie albo mówi żebym nigdzie nie jechał.
W swoim życiu miałem 4 skutery i nie było żadnego problemu do puki nie dowiedziała się o wypadku kuzyna.
Teraz chcę przesiąść z skutera na 125cc, a dokładnie chodzi o CBR'kę 125. Mam już upatrzoną. Tata nie ma nic przeciwko bo wie, że umiem zachować się na drodze. Teraz tylko kwestia jak przekonać do tego moją mamę ? Ja już nie wiem co jej mówić. Gadka, że będę uważał i, że nie będę się przed nikim popisywał nie dociera do niej.
Od tamtego telefonu moja mama wbiła sobie do głowy taką teorię : MOTOCYKL = WYPADEK, ŚMIERĆ, KALECTWO. Gdy wsiadam na skuter to albo dzwoni co chwile do mnie albo mówi żebym nigdzie nie jechał.
W swoim życiu miałem 4 skutery i nie było żadnego problemu do puki nie dowiedziała się o wypadku kuzyna.
Teraz chcę przesiąść z skutera na 125cc, a dokładnie chodzi o CBR'kę 125. Mam już upatrzoną. Tata nie ma nic przeciwko bo wie, że umiem zachować się na drodze. Teraz tylko kwestia jak przekonać do tego moją mamę ? Ja już nie wiem co jej mówić. Gadka, że będę uważał i, że nie będę się przed nikim popisywał nie dociera do niej.
- Kierownica
- Świeżak
I naprawdę myślisz, że jak przeczytasz kilka zdań od motocyklistów których Twoja mama uważa za jeżdżące organy to cokolwiek się zmieni ?
Znasz swoją mamę pewnie z 16 lat, my nie widzieliśmy jej na oczy. To Ty jesteś ekspertem od przekonywania jej, a nie my.

Znasz swoją mamę pewnie z 16 lat, my nie widzieliśmy jej na oczy. To Ty jesteś ekspertem od przekonywania jej, a nie my.
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości