Gsx-R Zx6R Cbr
• Strona 1 z 1
Gsx-R Zx6R Cbr
Witam mam takie pytanie chce kupic motocykl z roku 2007 mam 3 motocykle na oku i powiedzcie mi który bedzie jak najmniej awaryjny dynamiczny ? prosze o pomoc[code][/code]
Ostatnio edytowano 28/12/2013, 18:30 przez nyna92osw, łącznie edytowano 1 raz
- nyna92osw
- Świeżak
Po 1. viewtopic.php?t=49590 Po 2. naucz się języka, bo nie rozumiem pytania "naj mniej awaryjny dynamiczny?". PS. Pisze się "najmniej", takie tam stopniowanie.
Nie wystarczy benzyna we krwi, trzeba mieć też olej w głowie.
-
MarSen - Moderator
Nie bede sie rozpisywal ile waze itp i jakie mam doswiadczenie to bez znaczenia umiem takie rumaki ujezdzac wiec looz. Chodzi mi o który lepszy z tych trzech motocykli motocykl jest do jezdzenia na codzien trasy itp na tor nie!MarSen napisał(a):Po 1. viewtopic.php?t=49590 Po 2. naucz się języka, bo nie rozumiem pytania "naj mniej awaryjny dynamiczny?". PS. Pisze się "najmniej", takie tam stopniowanie.
- nyna92osw
- Świeżak
nyna92osw napisał(a):Nie bede sie rozpisywal ile waze itp i jakie mam doswiadczenie to bez znaczenia umiem takie rumaki ujezdzac wiec looz. Chodzi mi o który lepszy z tych trzech motocykli motocykl jest do jezdzenia na codzien trasy itp na tor nie!
W takim razie nie wydaje mi się, żebyś potrzebował naszej pomocy
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Motocykl ma sluzyc do jazdy na codzien do pracy trasy no i do ostrej jazdy. Chodzi mi tez również o dostepnosc czesci do danego modelu czyli zx6r cbr i gixxa bardzo mnie interesuje wady tych motocykli. nie bedzie az tak katowany motocykl bo ma sluzyc kilka lat
- nyna92osw
- Świeżak
Przecież dopiero co kupiłeś starą ZX-6R i już chcesz zmieniać? bankomat okradłeś czy wziąłeś kredyt?
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl
Jak bys chcial wiedziec mieszkam w UK nie chwale sie ale mnie stac Kawe kupilem i sie rozleciala rama szczelila tak poprostu az sie zdziwilem kupilem ja bo byla tanio a bardzo zadbana ale nie mysalem ze mnie to spotka ze rama szczeliBlack-Ghost napisał(a):Przecież dopiero co kupiłeś starą ZX-6R i już chcesz zmieniać? bankomat okradłeś czy wziąłeś kredyt?
- nyna92osw
- Świeżak
To jak cie stać to czemu nie kupisz czegoś nowego lub 2-3latka?
Wracając do tematu: ZX-6R z tych roczników z butów nie wyrywa, lepiej dołożyć i kupić model od 2009roku
Wracając do tematu: ZX-6R z tych roczników z butów nie wyrywa, lepiej dołożyć i kupić model od 2009roku
-
Bo kupilem na szybkosci nie bylo czasu na szukanie czegos droszego bo chlopaki jechali na szkocje wiec i ja musialem jechac a ze byla okazja to kupilem szybko a teraz chce cos dobrego na wtrysku. Moto biore uzywke z salonu bo chodzi tu o gwarancjeBlack-Ghost napisał(a):To jak cie stać to czemu nie kupisz czegoś nowego lub 2-3latka?
- nyna92osw
- Świeżak
Ręce opadają. Autorze tematu albo się ogarniesz albo temat leci do kosza!
-
Tak kolego sa w salonie nawet 13 letnie zadbane z malym przebiegiem anglicy troszke szanuja maszynki wiec nie badz zdziwiony nawet ostatnio stala kawa 2001 z przebiegiem 10tys i rok gwarancji kolego dostajesz na taki motocykl to nie polska ze walki leca bo za walek mozna w sadzie byc wiec kazdy sie boi walki robic nawet u prywatnych sprzedawców.Kaai napisał(a):uzywka z salonu? suzkasz 2007, czyli 7 letniego sprzęta. w salonach są 7 letnie używki? nie wiedziałem.
- nyna92osw
- Świeżak
O chu... ci chodzi co takiego zlego pisze ? nie masz sie czego czepiac co? moze napiszesz jeszcze ze ja tu sciemniam co? zalBlack-Ghost napisał(a):Ręce opadają. Autorze tematu albo się ogarniesz albo temat leci do kosza!
- nyna92osw
- Świeżak
no to nie weidziałem, a salon swoja droga chyba niepowazny, skoro maja 13 letnie moto i daja jeszcze rok gwarancji, tu juz nie chodzi o to ze moto zadbane, ale ma swoj wiek i zawsze moze cos sie popsuc, no chyba ze maja kapitalne remonty najpierw robione, ale to wtedy cena takiego moto w salonie jest pewnie mega wygorowana.
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Łamiesz regulamin lub kompletnie go nie znasz, na dodatek wypisujesz jakieś bzdury, już sam się w tym pogubiłeś. Trzeci warn pozwoli ci trochę odpocząć od forum i się ogarnąć. Temat zamykam
Black-Ghost
Black-Ghost
-
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A