bmw r1150r problem z lewym cylindrem przegrzewa sie
• Strona 1 z 1
bmw r1150r problem z lewym cylindrem przegrzewa sie
Witam wszystkich forumowiczow jak zauwazyliscie jestem tu nowy .. Pisze bo mam problem ze swoim motocyklem BMW R1150R 2003r przebieg 67tys, wracałem z dziewczyna z krakowa miałem juz rezerwe wiec dojechałem do stacji tak na oparach zalałem do pełna i tak od tamtej pory po zrobieniu około 60km zaczoł mi psikac kichac i przerywac, i wtedy tez w garazu zauwazyłem fioletowy kolektor wydechowy ale tylko od lewego cylindra zgasiłem swiatło i widac było ewidentnie jak jest rozgrzany do czerwonosci na wolnych obrotach bez sania. Długo niemyslac zlałem paliwo i wymieniłem filtr paliwa oraz wszystkie 4 swiece, ogladałem tez ssanie czy czasem sie gdzies nie zawiesza ale wszystko ok Po wymianie filtra, swiec oraz paliwa przegoniłem go troszku na trasie juz tak nie przerywał wiec mysle to było to lecz gdy wstawiłem go do garazu patrze na kolektor i wciaz był czerwony.. obawiam sie ze cosbedzie nie tak z zaworami lub z wtryskiem paliwa ..prosze o jakie kolwiek wskazowki ktore mogły by mi pomoc z gory Dzieki Damian
Perszeron 

- hanys_1 Perszeron
- Świeżak
- hanys_1 Perszeron
- Świeżak
w takim razie bede musiał odwiedzic warsztat, dzieki za podpowiedz zobaczymy czy to bedzie to Pozdrawiam Damian
Perszeron 

- hanys_1 Perszeron
- Świeżak
Myslałem podjechac do Ratka motocykle w Mikołowie bo słyszałem tez od paru znajomych ze sa dobrzy moze dzis sie skocze wkoncu pogoda dopisuje:) nie musiał bym spinac go na przyczepke Pozdrawiam Damian
Perszeron 

- hanys_1 Perszeron
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości