KTM LC4 660 rally
• Strona 1 z 1
KTM LC4 660 rally
Witam. Mam okazje kupna KTM 660 Rally z 1998 roku. Motocykl był użytkowany w rajdach. Jest na chodzie lecz nie był jeżdżony od ponad 3 lat a wcześniej przeleżał w Niemczech. Niesty nie ma mozliwosći rejestracji i motocykl był przemalowywany (ktoś strasznie spierniczył robotę). Jest nowy akumulator opony w dobrym stanie lekko pęknięta przednia owiewka. Z przodu posiada elektroniczny licznik oraz wbudowaną mapę. Niestety nie zrobiłem zdjęcia ale mam pytanie ile za taki motocykl, wiem że takich motocyli jest bardzo mało i ciężko mi zrobić jaką kolwiek wycenę, ale liczę na jakieś podpowiedzi.
- mozambiko
- Świeżak
hehe ciezko bedzie, szukaj raczej na bardziej specjalistycznych forach lc4rek.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
o to włąsnie chodzi że nietypowy to i mało informacji. a nietypy zwykle cenią się po swojemu - jedne jako rarytasy i cena wywindowana a inne jako nietypy i cena zaniżona. także jak nawet za granicą duzo info nie ma to nie licz że nagle ktości wyskoczy i udzieli wyczerpujących odpowiedzi na wszystkie pytania ;D
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Nie liczyłem na wyczerpująca odpowiedź. Liczyłem że ktoś miał taki motor w domu lub ma i wie ile kosztował ma jakąś wiedze na temat tego modelu , wydaje mi się ze lepiej szukać na polskich forach niż zagranicznych. Kto pyta nie błądzi ...
- mozambiko
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości