Extra Quad MASTER 110cm3 - prośba o porady, opinie
• Strona 1 z 1
Extra Quad MASTER 110cm3 - prośba o porady, opinie
Chcialbym zakupic 2 quady, i nie mam az tak duzo srodkow do zainwestowania, znalazlem cos takiego :
http://allegro.pl/item215077592_extra_q ... wosc_.html
Dla mnie poprostu cos wymarzonego, tylko boje sie bo znamojy kupil cos podobnego i strasznie duzo ma z nimi problemow, to akumulator to pompka od hamulców, jednym slowem strasznie sie psuja.Na szczescie ma serwis blisko i dla niego to nie problem go zawiesc. Moge prosic o jakies rady, a moze ktos juz posiada cos takiego to moze jakies wlasne doswiadczenia.
Pozdrawiam i prosze o pomoc
Edit: Proszę o poprawne nazywanie tematów tzn. jakiego modelu quada dotyczy pytanie. Pzdr Żmija
http://allegro.pl/item215077592_extra_q ... wosc_.html
Dla mnie poprostu cos wymarzonego, tylko boje sie bo znamojy kupil cos podobnego i strasznie duzo ma z nimi problemow, to akumulator to pompka od hamulców, jednym slowem strasznie sie psuja.Na szczescie ma serwis blisko i dla niego to nie problem go zawiesc. Moge prosic o jakies rady, a moze ktos juz posiada cos takiego to moze jakies wlasne doswiadczenia.
Pozdrawiam i prosze o pomoc
Edit: Proszę o poprawne nazywanie tematów tzn. jakiego modelu quada dotyczy pytanie. Pzdr Żmija
- trunek3
- Świeżak
Chodzi o to że do 3k nie kupisz qada takiego żeby się nie rozpadał, za 8k możesz szukać używanego kymco.
NIE DAJMY ZARABIAĆ ZŁODZIEJOM
- kupujmy szpeje z papierami
Treści wyrażone w tym poście są moją prywatną
opinią, nie biorę odpowiedzialności za ich wykorzystanie.

- kupujmy szpeje z papierami
Treści wyrażone w tym poście są moją prywatną
opinią, nie biorę odpowiedzialności za ich wykorzystanie.

-
stecarlos - Świeżak
Tyle ze chodzilo mi o to ze przez nastepny miesiac chcialbym je gdzies postawic, tak dla turystow (10zl=4min) zeby zarobily a po wakacjach pomyslec o czyms tylko zastanawiam sie czy wytrzymaja tyle, bo jak sie nie rozpadna przez miesiac to napewno zarobia.
A powiem tak ze juz zamowilem i jutro przyjda, trzeba probowac a o swoich relacjach na pewno sie wypowiem:)
Edit: Proszę o edytowanie postów. Pzdr Żmija
A powiem tak ze juz zamowilem i jutro przyjda, trzeba probowac a o swoich relacjach na pewno sie wypowiem:)
Edit: Proszę o edytowanie postów. Pzdr Żmija
- trunek3
- Świeżak
buehehhe takich ludzi nie rozumiem pisac im ze to szajstwo- kupi. hymm mysle ze kolega juz sie przekonal co te "quady" sa warte. A w kwestii materialnej to sa one tyle warte co kola i hamulce do prawdziwego quada
Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
• Strona 1 z 1