sprowadzenie motocykla
• Strona 1 z 1
sprowadzenie motocykla
Hej,
Chcę sprowadzić motocykl do Polski z Anglii (najchętniej za pomocą tej strony http://www.copart.co.uk/c2/home.html, chyba, że znacie jakieś podobne). Ma ktoś z Was doświadczenie z tą witryną i z formalnościami jakich należy dokonać po ewentualnej wygranej aukcji? Późniejsze spisywanie umów itp.. bo jestem w tym temacie zielona. Chodzi o kupno czegoś taniej i podreperowanie na miejscu, także za porady w stylu kup na motoallegro serdecznie dziękuję. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Chcę sprowadzić motocykl do Polski z Anglii (najchętniej za pomocą tej strony http://www.copart.co.uk/c2/home.html, chyba, że znacie jakieś podobne). Ma ktoś z Was doświadczenie z tą witryną i z formalnościami jakich należy dokonać po ewentualnej wygranej aukcji? Późniejsze spisywanie umów itp.. bo jestem w tym temacie zielona. Chodzi o kupno czegoś taniej i podreperowanie na miejscu, także za porady w stylu kup na motoallegro serdecznie dziękuję. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
- sonia86
- Świeżak
napisalas ze chcesz kupic taniej a ja ci mowie ze taniej to na pewno nie bedze ale skoro sie juz uparlas to po wygranej aukcji masz 24h na zaplacenie za moto (pózniej naliczane są kary) kiedy juz zaplacisz masz bodajze 6 dni na odbior pojazdu (oczywiscie jezeli nie odbiezesz w terminie jest naliczana dodatkowa oplata za kazdy dzien postoju na parkingu). przy odbioze dostaniesz co najwyzej fakture zakupu. Nastepnie skladasz druk v62 i czekasz na druk v5.
A i na koniec copart to zlomowisko
a i jeszcze wiekszosc pojazdow kupionych na coparcie nie da rady zarejestrowac w polsce
A i na koniec copart to zlomowisko

a i jeszcze wiekszosc pojazdow kupionych na coparcie nie da rady zarejestrowac w polsce
aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości