[Aktualności] Idioci na drodze - welcome to the jungle
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Idioci na drodze - welcome to the jungl
Dyskusja na temat: Idioci na drodze - welcome to the jungle
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Idioci na drodze - welcome to the jungle
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Idioci na drodze - welcome to the jungle
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
nice. niektóre zjeby widzę preferują ruski styl jazdy. a co do tej białej piątki to mysta boczo wybaczy, posiadam takową, a jeżdżę przepisowo i speedingu nie uprawiam, wiec nie uogólniaj pan jesli łaska<br><hr>dio
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak powstaje stereotyp i jest powielany przez media.Red.Boczo nie zadzieraj z przeważającą częścią społeczeństwa chodzącą do kościoła;D.Dwóch młodych pijanych chłopaków, jadących na motocyklu yamaha R6 bez przeglądu technicznego,wjeżdza w "Drogę Krzyżową" zwalając z nóg dwa pierwsze rzędy pieszych i doprowadzając do zgonu jednej osoby.Program był wyemitowany w TVP 1.Ciekawe jak to wytłumaczyć ?Po prostu idioci zawsze zwrócą na siebie uwagę,inaczej nie byli by idiotami.Normalni obywatele muszą się pózniej wstydzić i tłumaczyć jak przysłowiowy "Garbaty" z tego że ma proste dzieci... <br><hr>Motocyklista
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W pełni się zgadzam z tym,że takim bezmózgim idiotom powinno się odbierać dożywotnio prawo jazdy,a samochód konfiskować,natomiast dochód ze sprzedaży pojazdu przeznaczyć właśnie na ofiary wypadków.Z kolei nie do końca zgadzam się w wybielaniem motocyklistów.Taka opinia o nas nie została wyssana z palca.Jest grupa idiotów na dwóch kółkach,którzy jeżdżą podobnie jak ta swołocz z tego filmiku.<br><hr>derelict
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zgodnie z regułą - mam SUVa to mogę wszystko. Omijam tak daleko takich - Audi Q, Porsche Cayenne, BMW X - jak mogę.<br><hr>etwesh
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tak ,licytować,karać maksymalnie,bezlitośnie,to prawdziwa plaga-arogancja,chamstwo panoszy się na naszych drogach,gdzie jest policja,straż,kiedy doczekamy się skutecznego prawa,czemu nic z tym nie robią,dojdzie do tego ,że sami będziemy wymierzać sprawiedliwość<br><hr>Andrzey
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dokładnie ... idiotów po jednej i po drugiej stronie nie brakuje. Niestety żyjemy w czasach, gdy głupotę się za łagodnie traktuje. Dawniej (dużo dawniej) selekcja naturalna robiła swoje, a i nikt nie prowadził za rączkę "ułomnego umysłowo", tylko albo sobie radził, czy potrafił żyć w zgodzie społecznej, albo odpadał. Tępotę powinno się traktować bez pobłażania, a wówczas ludzie by mieli respekt i może jakiś pomyślunek jakby się chowali w miejscu, gdzie go się wymaga od małego.<br><hr>miskmasterKomentatorzy napisał(a):W pełni się zgadzam z tym,że takim bezmózgim idiotom powinno się odbierać dożywotnio prawo jazdy,a samochód konfiskować,natomiast dochód ze sprzedaży pojazdu przeznaczyć właśnie na ofiary wypadków.Z kolei nie do końca zgadzam się w wybielaniem motocyklistów.Taka opinia o nas nie została wyssana z palca.Jest grupa idiotów na dwóch kółkach,którzy jeżdżą podobnie jak ta swołocz z tego filmiku.<br><hr>derelict<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie było żadnego motocyklisty, więc nie ma co gdybać "co gdy było gdyby" i" nie mówcie mi , że matka siedzi z tyłu"
Ostatnio właśnie Matka opowiadała mi jak by to ją kurier nie skasował na przejściu dla pieszych i to gdy Ona miała zielone dla pieszych a kurier miał czerwone, a do tego jeszcze kobieta z dzieckiem w wózku szła przez te pasy, podobno w ostatniej chwili odskoczyły! A czemu taka sytuacja? Bo obydwie miały klapki na oczach. Padał deszcz wszyscy "zakapturzeni" i ani im się myśleć, żeby spojrzeć w lewo czy prawo, tylko mamy zielone to idziemy!
Nie bronię debila w Q5 bo jest kompletnym kretynem, ale najczęściej do wypadków z udziałem pieszych dochodzi gdy sami piesi nie zwracają uwagi na to, co dzieje się dookoła nich, myślą, że jak już są na pasach to wszyscy muszą się grzecznie zatrzymać, a tak niestety nie jest!<br><hr>Sova
Ostatnio właśnie Matka opowiadała mi jak by to ją kurier nie skasował na przejściu dla pieszych i to gdy Ona miała zielone dla pieszych a kurier miał czerwone, a do tego jeszcze kobieta z dzieckiem w wózku szła przez te pasy, podobno w ostatniej chwili odskoczyły! A czemu taka sytuacja? Bo obydwie miały klapki na oczach. Padał deszcz wszyscy "zakapturzeni" i ani im się myśleć, żeby spojrzeć w lewo czy prawo, tylko mamy zielone to idziemy!
Nie bronię debila w Q5 bo jest kompletnym kretynem, ale najczęściej do wypadków z udziałem pieszych dochodzi gdy sami piesi nie zwracają uwagi na to, co dzieje się dookoła nich, myślą, że jak już są na pasach to wszyscy muszą się grzecznie zatrzymać, a tak niestety nie jest!<br><hr>Sova
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
daje palec uciac ze to pewnie jakiś najebanu urzedas który myśli ze mu wszystko wolno, bo przecie z henkiem załatwi ;////<br><hr>mk1
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zgadzam się z tobą całkowicie. tu mamy do czynienia z debilem , ale zdarza się ze ktoś nie zobaczy światła bo się zagapi albo nie wyhamuje bo olej rozlany i bah. i ja jako pieszy zawsze się rozglądam. <br><hr>niktKomentatorzy napisał(a):Nie było żadnego motocyklisty, więc nie ma co gdybać "co gdy było gdyby" i" nie mówcie mi , że matka siedzi z tyłu"
Nie bronię debila w Q5 bo jest kompletnym kretynem, ale najczęściej do wypadków z udziałem pieszych dochodzi gdy sami piesi nie zwracają uwagi na to, co dzieje się dookoła nich, myślą, że jak już są na pasach to wszyscy muszą się grzecznie zatrzymać, a tak niestety nie jest!<br><hr>Sova<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Oczywiście, że pieszy powinien się rozglądnąć (upewnić, czy może wejść na przejście) ale to Ty jako kierowca masz przede wszystkim obowiązek zachować szczególną ostrożność zbliżając się do przejścia dla pieszych.<br><hr>GnypekKomentatorzy napisał(a):Nie było żadnego motocyklisty, więc nie ma co gdybać "co gdy było gdyby" i" nie mówcie mi , że matka siedzi z tyłu"
Nie bronię debila w Q5 bo jest kompletnym kretynem, ale najczęściej do wypadków z udziałem pieszych dochodzi gdy sami piesi nie zwracają uwagi na to, co dzieje się dookoła nich, myślą, że jak już są na pasach to wszyscy muszą się grzecznie zatrzymać, a tak niestety nie jest!<br><hr>Sova<br>Komentatorzy napisał(a):Zgadzam się z tobą całkowicie. tu mamy do czynienia z debilem , ale zdarza się ze ktoś nie zobaczy światła bo się zagapi albo nie wyhamuje bo olej rozlany i bah. i ja jako pieszy zawsze się rozglądam. <br><hr>nikt<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A to Polska właśnie
Ale zaraz odezwą się szpecjaliści, że po co fotoradary, po co ograniczenie do 50 km/h w terenie zabudowanym. Ano po to, żeby takich potencjalnych morderców eliminować z ruchu drogowego. Szkoda tylko, że prawo jest tak słabo egzekwowane przez policję i inne służby.<br><hr>Gnypek

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A ten wcześniej w białym Golfie, to pewnie też urzędas. Chyba masz jakiś problem z urzędnikamiKomentatorzy napisał(a):daje palec uciac ze to pewnie jakiś najebanu urzedas który myśli ze mu wszystko wolno, bo przecie z henkiem załatwi ;////<br><hr>mk1<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 67 gości