125-tki
• Strona 1 z 1
125-tki
Witam , sprzedaje na allegro swoją tzr-ke ( http://allegro.pl/item217345130_yamaha_ ... _2005.html ) i zastanawiam sie nad kupnem jakieś 125-tki zarejestrowanej na 50, tylko że z wyglądu nie można rozpoznać że to 125ccm (po silniku) , moze to być ścig , lub szos-turystyk , rozważam kupno cagivy raptor lub cagivy planet 125 , możecie mi poradzić czy to dobry wybór i jak z serwisem , częściami lub podajcie inne ciekawe motory ...........dzięki pzdr wszystkich zmotoryzowanych
Yamaha jest bogiem , Prędkość nałogiem , Tuning wiarą , a stunt ... niee dla mnie ;P
- keraj tzr
- Świeżak
Ja bym brał chyba RS 125. Podobno o czesci do Cagivy ciężko. A może CBR 125? O ile sie nie myle to CBR to 4T
<a href="http://www.bezpieczny-motocyklista.info/">
</a>
<a href="http://www.emoto.com.pl/id91106.html">Na sprzedaż Aprilia RS 80/50 2001r.</a>

<a href="http://www.emoto.com.pl/id91106.html">Na sprzedaż Aprilia RS 80/50 2001r.</a>
-
cdsMarcin - Bywalec
www.125.pl poczytaj moze znajdziesz cos ciekawego 

- MCK
- Świeżak
Re: 125-tki
keraj tzr napisał(a):Witam , sprzedaje na allegro swoją tzr-ke ( http://allegro.pl/item217345130_yamaha_ ... _2005.html ) i zastanawiam sie nad kupnem jakieś 125-tki zarejestrowanej na 50, tylko że z wyglądu nie można rozpoznać że to 125ccm (po silniku) , moze to być ścig , lub szos-turystyk , rozważam kupno cagivy raptor lub cagivy planet 125 , możecie mi poradzić czy to dobry wybór i jak z serwisem , częściami lub podajcie inne ciekawe motory ...........dzięki pzdr wszystkich zmotoryzowanych
jakie rejestrowanie 125 na 50?! kolejny ćwierć-inteligentny-10cio latek

od tego masz kat A1, żebyś mógł jeździć na 125ccm o mocy 11kW [15KM]. Nie masz prawka? to wara od pojemności większej niż 80ccm[niech już starcę].

-
Bunny - VIP Åšcigacz.pl
Bunny napisał(a):keraj tzr napisał(a):Witam , sprzedaje na allegro swoją tzr-ke ( http://allegro.pl/item217345130_yamaha_ ... _2005.html ) i zastanawiam sie nad kupnem jakieś 125-tki zarejestrowanej na 50, tylko że z wyglądu nie można rozpoznać że to 125ccm (po silniku) , moze to być ścig , lub szos-turystyk , rozważam kupno cagivy raptor lub cagivy planet 125 , możecie mi poradzić czy to dobry wybór i jak z serwisem , częściami lub podajcie inne ciekawe motory ...........dzięki pzdr wszystkich zmotoryzowanych
jakie rejestrowanie 125 na 50?! kolejny ćwierć-inteligentny-10cio latek
od tego masz kat A1, żebyś mógł jeździć na 125ccm o mocy 11kW [15KM]. Nie masz prawka? to wara od pojemności większej niż 80ccm[niech już starcę].
Nie wiem o co Ci chodzi?
Nigdy nie miałeś nastu lat i nie marzyłeś żeby jezdzić MZ'ką a nie Simsonem?
Teraz młodzi mają możliwości kupna 125'tek zarejestrowanych na 50

Ja nie mam nic przeciwko

### SUZUKI GSXR K4 ###

- gawron0
- Świeżak
No no fajnie, fajnie .... Tylko, że jakoś sobie nie wyobrażam dziecka mającego 13 i mogącego zapieprzać około 180 km/h na RS 125/50 ....
Toż to armagiedon ....

Toż to armagiedon ....

Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Åšcigacz.pl
gawron0 napisał(a):Nie wiem o co Ci chodzi?
Nigdy nie miałeś nastu lat i nie marzyłeś żeby jezdzić MZ'ką a nie Simsonem?
Teraz młodzi mają możliwości kupna 125'tek zarejestrowanych na 50
Ja nie mam nic przeciwko
jak ja nadal mam 'naście' lat

Marzyła mi się MZ, ale nie rejesterowanie jej na 50ccm.
Dokładnie jak Szafa napisał - dzieciakowi tać 125 i będzie zamiatał ostro mimo iż nogami do ziemi nie sięga...
Nie wiedzą chyba nawet co to jest takie 25-30KM, że są tak pewni siebie.
Weźcie pojeździjcie na simsonie z rok bez gleby i wtedy pomyślcie czy umiecie jeździć...

-
Bunny - VIP Åšcigacz.pl
bunny nie znasz mnie , nie znasz mojej przeszłości , więc nie pisz takich tandetnych bzdur , forum jest po to żeby sie czegoś dowiedzieć a nie wyzywać na innych użytkownikach , aby ci uświadomić jeździłem simsonem s-53 przez 4 lata , miałem parenaście gleb ale swoje sie nauczyłem , teraz mam tzr-ke na niej ani razu sie nie wywaliłem , trochę historii .Ja wychodzę z założenia , że jeśli nie pojedziesz to sie nie nauczysz jeździć . Więc pomyśl lepiej o tych co jeździli na 50 ccm a teraz zdali na kat a i sypią po mieście pojemnościami większymi od 600 ..... co o tym myślisz ?? chyba oni będą bardziej niebespieczni od tych co chcą poznać tą moc (jak to napisałeś 25-30KM) powoli i z rozwagą pzdr i dzięki
"Szafa" ja też nie wyobrażam sobie takich ludzi , ale po to są blokady ;P
"Szafa" ja też nie wyobrażam sobie takich ludzi , ale po to są blokady ;P
Yamaha jest bogiem , Prędkość nałogiem , Tuning wiarą , a stunt ... niee dla mnie ;P
- keraj tzr
- Świeżak
Ooo Jezu , ile masz lat ? 13 ? gówno wiesz o jeździe ...a to że leżałeś tyle razy jest dowodem na to , że nigdy nie nauczysz sie jezdzic ...
Pozdro
Ps. Nikt rozsadny kto jezdzil 50 i zdał na A nie kupie sobie scigacza 600 ...
Tylko , że tacy ludzie maja juz poukladane w glowie a ty masz nadal sieczke ... a zaraz pewnie napiszesz ze bedziesz jezdzil spokojnie ....
Pozdro
Ps. Nikt rozsadny kto jezdzil 50 i zdał na A nie kupie sobie scigacza 600 ...
Tylko , że tacy ludzie maja juz poukladane w glowie a ty masz nadal sieczke ... a zaraz pewnie napiszesz ze bedziesz jezdzil spokojnie ....
Life begins at 200 km/h
| | | http://bikepics.com/members/bmroczyk | | Fz1N 08` / Ktm 525 XC SS 08` Atv

-
bmroczyk - Bywalec
sory ja mam 16 lat i z tzr'ki przerzucilem sie na horneta
i jakos jezdze rozsadnie (mam swiadkow
) tylko ze bez prawka (i nie zebym sie chwalil bo ktos normalny skuma ze nie ma czym) o jezdzie troche wiem i mysle ze niektorym nalezy chociaz troszeczke zaufac
ale fakt faktem ze 13latek z PUSTKA w glowie na 125 to troche przegiecie... ale sa wyjatki z rozsadkiem w glowie pozdrawiam

bedzie dobrze... i jest bardzo dobrze.... Z'etek xD
-
owad - Świeżak
chodzi o to, ze juz sama glupota jest rejestrowanie 125/50
osoba taka poprostu nie ma wyobrazni bo nie przewiduje co bedzie gdy jednak zaliczy glebe i bedzie musiala zjawic sie policja, itp...wtedy dopieo bedzie przejebane...ale on nie mysli o tym bo przeciez na swoim poprzednim sprzecie nie zaliczyl gleby, na wczesniejszym jezdzil 4 lata i zaliczyl ich 15 wiec teraz napewno jej nie bedzie mial i wogole jest taki swietny, ze potrafi przewidziec przyszlosc i wie, ze nie spowoduje kolizji drogowej, itp...a co bedzie gdy ja spowoduje? co zrobi policja jak dojdzie, ze pomykal 125/50?
ludzie troche wyobrazni

ludzie troche wyobrazni

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
ała.................... kto wam nagadał że mam 13 lat ?? . Ja mam 16 lat , bmroczyk a ty to pewnie wogule niemiałeś wywrotki i od początku umiałeś jeździc co ??
- keraj tzr
- Świeżak
Ja teraz prawdopodobnie wciÄ…gam Planetke ;p I sie bardzo ciesze
http://www.photoblog.pl/krizzz zapraszam!
-
kris - VIP Åšcigacz.pl
ja mam 14 lat i mam NSR tylko że ona jest blokowana do 110. Tym motorem nie da się jeździc spokojnie. Napewno jak bym miał odblokowany to bym już osiągnał v-max. Oczywiście jest zarejestrowana 125/50. Napewno powiecie że jestem idiota, ale na tym moto czuje sie świetnie.
- pzk
- Świeżak
Ja pier(cenzura)e, po co odpisujecie? Było tych tematów w diabły.
Kur(cenzura)a, wchodzę po ciężkim dniu na forum i muszę wypieprzyć kilkanaście tematów, postów i kilka pozamykać, zamiast siąść i się czegoś dowiedzieć... Brak szacunku dla ludzi ulicy
Kur(cenzura)a, wchodzę po ciężkim dniu na forum i muszę wypieprzyć kilkanaście tematów, postów i kilka pozamykać, zamiast siąść i się czegoś dowiedzieć... Brak szacunku dla ludzi ulicy

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
ja tez jezdze 125/50 i staram sie uwazac
wcale nie mysle ze jestes idiota jestes szczerym idiotaheheh zart.nie no moze idiota nie jestes a kazdy swoim moto predzej czy pozniej osiaga maks.
sory manhatan ze tak sie dotego zbieram ale ja powaznie od rana do wieczora zasuwam a jeszcze i ta sbote pracuje.i postaram sie to zrobic.nie bijjj...

sory manhatan ze tak sie dotego zbieram ale ja powaznie od rana do wieczora zasuwam a jeszcze i ta sbote pracuje.i postaram sie to zrobic.nie bijjj...

nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
- patrykmulek
- Bywalec
3 komarki i 1 jawa w wieku 12 lat,13 lat skuter kingway potem aerox następnie mb 80 w wieku 14lat tzr 125/50 niedawno sprzedana nsr 125 i obecnie tzr 50---> wszysty mówią że jeżdże jak po*ebany ale wywaliłem się tylko 3 razy skuterem kingwayem i 2 razy mb (pijany) nie ukrywam że jeżdze szybko i jestem ,,młody,, i co jestem wyjątkiem?
Ps.dodam że nie mam nawet karty motorowerowej
Ps.dodam że nie mam nawet karty motorowerowej
-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
valentinko nie chwal sie tak bo zaraz taki pocisk dostaniesz ze ci sie odechce tzrek nsrk kingwayow i jazdy po pijanemu heheh.
ps widac ze jestes nie odpowiedzialnym...(z grzecznosci nie dokoncze) skoro siadasz po pijanemu na moto. brak slow. a ta jawa to 50cm?heheh
ps widac ze jestes nie odpowiedzialnym...(z grzecznosci nie dokoncze) skoro siadasz po pijanemu na moto. brak slow. a ta jawa to 50cm?heheh
nsr125------>dr350
- patrykmulek
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości