Leone RK 50 vs Silnik...???
• Strona 1 z 1
Leone RK 50 vs Silnik...???
Witam wszystkich tutaj zgromadzonych, otóż mam do was pytanie.
Zakupiłem Leone RK 50 bez silnika w małej cenie z dokumentami. Otóż mam 3 silniki i nie wiem czy jakiś silnik się zmieści w ramę:
Silnik NR 1 - NSR 125 42km
Silnik NR 2 - Cagiva Mito Evo 42 KM
Silnik NR 3 - Loncin 250 24 km
Czy da radę przerobić ramę aby jakiś z tych silników się zmieścił? Może i to głupie pakować do niego takie silniki ale moja Cagiva (starsza wersja z nowszym silnikiem) nie jest w świetnym stanie lakierniczym i miała 2 ślizgi a Leone RK 50 ogółem fajniej wygląda tylko problem czy silnik wejdzie i czy rama wytrzyma czy trzeba ją wzmacniać ? Proszę o pomoc, z góry dziękuję. Pozdrawiam
Zakupiłem Leone RK 50 bez silnika w małej cenie z dokumentami. Otóż mam 3 silniki i nie wiem czy jakiś silnik się zmieści w ramę:
Silnik NR 1 - NSR 125 42km
Silnik NR 2 - Cagiva Mito Evo 42 KM
Silnik NR 3 - Loncin 250 24 km
Czy da radę przerobić ramę aby jakiś z tych silników się zmieścił? Może i to głupie pakować do niego takie silniki ale moja Cagiva (starsza wersja z nowszym silnikiem) nie jest w świetnym stanie lakierniczym i miała 2 ślizgi a Leone RK 50 ogółem fajniej wygląda tylko problem czy silnik wejdzie i czy rama wytrzyma czy trzeba ją wzmacniać ? Proszę o pomoc, z góry dziękuję. Pozdrawiam

- Conquette
- Świeżak
Nie pchaj takich silników do takiej budy! To albo się rozleci albo nie wyhamujesz. Kup sobie jakiegoś Lifana 125 o ile masz uprawnienia i po sprawie.
Nie wystarczy benzyna we krwi, trzeba mieć też olej w głowie.
-
MarSen - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości