FZR 1000 exup, VFR 750, cbr 1000 F ?? osiagi,walety,wady!!
• Strona 1 z 1
FZR 1000 exup, VFR 750, cbr 1000 F ?? osiagi,walety,wady!!
Witam interesuje mnie kupno jednego z tych 3 motocykli !! i potrzebuje paru informacji najlepiej piszcie wszystko co wiecie !! ciekawi mnie ile te bestie spalaja i jaka jest ich najlepsza predkosc do idealnego spalania !! pozdrawiam
- DarkoM
- Świeżak
na ścigacz.pl jest megaobszerny artykuł mówiący o jedynym słusznym motongu z tej trójki jakim jest oczywiście VFR-w artykule znajdziesz tak szczegółowe informacje jak ilość zabitych much na owiewce przy średniej prędkości 160km/h
a tak na poważnie to jest super motor rozmawiałem kiedyś z właścicielem takiej no i same superlatywy na ej temat usłyszałem zreszta wszystkie testy i artykuły potwierdzają jego słowa. artykuł nazywa sie "Honda VFR gdy technika siega ideału" wpisz w google ten tytuł i wszystko ci sie wyświetli.
Postrafiam fszystkich motcyklistuf

Postrafiam fszystkich motcyklistuf
-
karskot - Świeżak
o cbr 1000F też znajdziesz dużó w sieci...
Podsumować go można krótko, jest to motor bardzo ciężki i nieporęczny i zarazem bardzo wygodny do jazdy, jazdy, jazdy i jazdy i jeszcze chciałoby sie jeździć i nie zsiadać (przynajmniej ja tak mam)
mi przy prędkośiach podróżnych ok 120km/h spala ok 5litrów na setke więc można powiedzieć że mało. Od 2tys obr/min silnik ciągnie już bardzo ładnie więc zapinasz 6bieg zaraz po ruszeniu i tak jedziesz kilkaset kilometrów bez żadnej zmiany hehe...
Podsumować go można krótko, jest to motor bardzo ciężki i nieporęczny i zarazem bardzo wygodny do jazdy, jazdy, jazdy i jazdy i jeszcze chciałoby sie jeździć i nie zsiadać (przynajmniej ja tak mam)

cbr 1000f dual
- Cidman
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości