suzuki gsxr 600 - skradziono Zielona Góra
• Strona 1 z 1
suzuki gsxr 600 - skradziono Zielona Góra
witam
Wczoraj około 15-16 godziny na ul Podgórnej w Zielonej Górze skradziono suzuki gsxr 600 w kolorze żółtym k2 rocznik 2002.Skradziono go na wyrwe ładujac na busa. W razie jaks info prosze o kontakt 665306386.Za info doprowadzajace do schwytania złodzieja - bardzo wysoka nagroda! lapy poucinam przy samej dupie !!!
(otwórz link)
pozdrawiam
Wczoraj około 15-16 godziny na ul Podgórnej w Zielonej Górze skradziono suzuki gsxr 600 w kolorze żółtym k2 rocznik 2002.Skradziono go na wyrwe ładujac na busa. W razie jaks info prosze o kontakt 665306386.Za info doprowadzajace do schwytania złodzieja - bardzo wysoka nagroda! lapy poucinam przy samej dupie !!!

pozdrawiam
-
front247 - Świeżak
Więc motocykl został odnaleziony niedalego miejsca kradziezy...jakiś kilometr na parkingu,motocykl miał poprzecinane kable od stacyjki do odpalenia na krótko,niestety ten baran tylko mi popalił bezpieczniki i prawdopodobnie strzeliła pompa paliwa,bo wszystko było zle podłączone(kable).
Policja oczywiście zmieniła kradziez z włamaniem na..krótkotrwałe użycie i w ten sposób kolejny złodziej nie jest już scigany.
Mnie cieszy ze odzyskałem szpeja bo to juz drugi moto mi ukradziony i oba odzyskałem:)
pozdrawiam
Policja oczywiście zmieniła kradziez z włamaniem na..krótkotrwałe użycie i w ten sposób kolejny złodziej nie jest już scigany.
Mnie cieszy ze odzyskałem szpeja bo to juz drugi moto mi ukradziony i oba odzyskałem:)
pozdrawiam
-
front247 - Świeżak
Sorry za lekki off top ale musze... Naprawde zadzowniles na policje, ze Ci zajebali moto, potem sie odnalazlo, a oni powiedzieli, ze skoro jest tak blisko to bylo krotkotrwale uzycie???????: O Ja jebie, gdzie ja zyje?
wyjÄ…tkowo Ci te bluzgi odpuszczÄ™
madcap
wyjÄ…tkowo Ci te bluzgi odpuszczÄ™
madcap
r6 2001 -----> cbr 1000rr 2014
-
Insekt - Świeżak
tu chodzi tylko i wylacznie o statystyki,,,, mi jak weszli do auta i rozje**** stacyjke ale w ten czas ich sploszylem i tym samym mam dalej to auto to zglaszajac to na Policje przyjeli to jako zniszczenie mienia a w momencie gdyby znalazł sie zlodziej to przekwalifikowali by to na usilowanie kradziezy....oczywiscie zlodziej sie nie znalazl... masz w hooy szczescia kolego ze ci sie motorek odnalazl, ja 3 lata temu poplynalem z audi na 30tys...i nie mialem AC..
- Maniek600
- Świeżak
Uwaga. Jest to 2 kradzież motocykla w ostatnim czasie w Zielonej Górze. Mojemu koledze także ukradli Cross-a przy uczelni w Zielone Górze. Motoryckl został znaleziony w lesie 2 km od miejsca kradzieży. Swiadokowie mowili ze złodzieje nie mogli zmiescic jego motocyklu do busa poniewaz mieli juz tam skradziony inny motocykl. Jego natomiast tak jak twój mial poucinane kable i rozwiercona stacyjke... Mam nadzieje ze policja w koncu złapie tych zlodzieji bo strach zostawiac motocykl w zielonej górze
- donmaly
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Skradziono / zgubiono
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości