Zobacz wÄ…tek - Naklejka HJC
NAS Analytics TAG

Naklejka HJC

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Naklejka HJC

Postprzez SkoQ » 4/12/2013, 17:11

W garażu zimowanko, a ja korzystając z wolnej chwili chce podziałać.

Malowanie mojego kasku mi się znudziło, a tak się składa, że mam kumpla który robi genialne grafiki którymi jaram się już od dłuższego czasu. Chciałbym żeby pomalował mój kask. I niby wszystko ok, nie ma problemu, ale chciałbym żeby logo HJC wylądowało po malowaniu znów w tym samym miejscu, na czole i potylicy i bokach, żeby nie wyglądał jak jakiś tiger po starciu z chodnikiem. Moje pytanie brzmi następująco.
Czy jest opcja dostać gdzieś naklejki HJC takiej wielkości jak normalnie są one na kaskach ? Wtedy po wykonaniu grafiki mogli byśmy to przykleić, po czym zjechać całość lakierem bezbarwnym żeby wyglądało jak najbardziej fabrycznie. Kombiak też mam nie standardowy bo to demówka składana na zamówienie więc, teraz chciałbym żeby barwy kasku też jakoś fajnie się wtapiały w całość :D
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
SkoQ
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Vergon » 4/12/2013, 17:45

Mam taką naklejkę 11x3,5cm jak Cię urządza to daj na PW adres do wysyłki.

Obrazek
Vergon
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Kaai » 4/12/2013, 18:23

napisz do HJC, że jesteś fanem marki, msz od nich kask (możesz wysłać fotę siebie w kasku) i czy jako fan możesz dostać od nich naklejkę do promowania firmy. ofc po angielsku. na ogół wysyłają ;)
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Kaai
Mieszkaniec forum

Postprzez kravec » 4/12/2013, 21:30

A nie łatwiej wybrać się do agencji reklam i poprosić o wykonanie naklejek w takim i takim rozmiarze- taki i taki wzór?
kravec
Administrator

Postprzez Kaai » 4/12/2013, 21:40

ja bym napisał, może akurat, zima jest więc i tak nie ma ciśnienia, i nie jeździ.
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Kaai
Mieszkaniec forum

Postprzez SkoQ » 5/12/2013, 09:40

No Panowie :D nie spodziewałem się tylu dobrych pomysłów :D Kaai no jest do dobry pomysł, rzeczywiście mogę zrobić coś takiego i zobaczyć co to da. Z drugiej strony pomysł kravca jest świetny, bo wykonanie takiej naklejki będzie pewnie kosztować grosze :D

Napiszę do HJC poczekam dwa tygodnie (chyba że przyślą odpowiedź) jak nic nie przyjdzie to idę do agencji reklamowej z kaskiem, zostawię go u nich i pewnie za 3-4 dni będę miał 4 loga :) Dzięki za info panowie :)
SkoQ
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Vergon » 5/12/2013, 11:41

A ta opcja co pisaliśmy na PW?
Nie musisz im zostawiać kasku, bo i tak nie będą go skanować, ściągnij z netu logo, wyślij im plik i powiedz jaki ma mieć wymiar naklejka.
Masa tego jest w necie.

https://www.google.pl/search?q=hjc+logo ... 40&bih=737
Vergon
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez SkoQ » 5/12/2013, 12:26

Vergon no ta opcja też jest dobra, ale myślę, że zastosuję dopiero jak HJC nic nie odpisze, znalazłem też takie naklejki na allegro, chłopaki robią w dowolnym rozmiarze, więc sytuacja jest chyba rozwiązana :D

EDIT:

Napisałem do niemieckiego przedstawiciela HJC pisząc szczerze jak wygląda sytuacja, dziś już otrzymałem list, w którym dostałem 2 komplety oryginalnych naklejek na przód i tył kasku, oraz dwie większe naklejki reklamowe :) Dzięki Kaai za podpowiedź :D

Temat do zamknięcia.
SkoQ
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości

na górê