[S] Buty FOX COMP 5 ADULT + 2 kaski cross/enduro
• Strona 1 z 1
[S] Buty FOX COMP 5 ADULT + 2 kaski cross/enduro
Posiadam na sprzedaż buty FOX COMP 5 ADULT Męskie Białe oraz dwa kaski fullface firmy naxa i arc
Buty sÄ… w rozmiarze 45.
Buty są w stanie bardzo dobrym, był używane 2 razy i nie posiadają śladów zniszczenia jedynie niewielkie ślady korzystania z nich ze względu na ich biały kolor, kaski są w stanie idealnym.
Sprzedaję je ponieważ musiałem rozstać się z quadem zaraz po jego kupnie.
Posiadam na sprzedaż buty FOX COMP 5 ADULT.
Buty sÄ… w rozmiarze 45.
Buty są w stanie bardzo dobrym, był używane 2 razy i nie posiadają śladów zniszczenia jedynie niewielkie ślady korzystania z nich ze względu na ich biały kolor.
Przy zakupie kasków i butów dorzucam GOOGLE firmy PROGRIP
Moja cena to 550 zł ale jestem osobą z którą można się dogadać
mój numer telefonu to 500 397 802. Miejsce zamieszkania : Bielsko-Biała. Zdjęcia zamieszczam w załączniku. Info pod telefonem. Pozdrawiam
Buty sÄ… w rozmiarze 45.
Buty są w stanie bardzo dobrym, był używane 2 razy i nie posiadają śladów zniszczenia jedynie niewielkie ślady korzystania z nich ze względu na ich biały kolor, kaski są w stanie idealnym.
Sprzedaję je ponieważ musiałem rozstać się z quadem zaraz po jego kupnie.
Posiadam na sprzedaż buty FOX COMP 5 ADULT.
Buty sÄ… w rozmiarze 45.
Buty są w stanie bardzo dobrym, był używane 2 razy i nie posiadają śladów zniszczenia jedynie niewielkie ślady korzystania z nich ze względu na ich biały kolor.
Przy zakupie kasków i butów dorzucam GOOGLE firmy PROGRIP
Moja cena to 550 zł ale jestem osobą z którą można się dogadać

- Soldier22
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości