Kawasaki KX 85 olej
• Strona 1 z 1
Kawasaki KX 85 olej
Nie dawno kupilem kawasaki kx. Chce wymienic w nim wszystkie plyny i tu mam problem, za rada na innym forum kupilem olej motul transoil ktory z tego co jest napisane na opakowaniu przeznaczony jest do skrzyni biegow, tylko ze nie mam pojecia gdzie sie go wlewa :/ Czy kawasaki kx z poczatku lat 90 ma oddzielny wlew oleju do skrzyni czy musze wymienic ten olej na silnikowy? Czy po prostu wlac ten do silnika? Jak to jest w takim KXie
Suzuki DR 600 :]
- DarkVader
- Świeżak
Niby racja ale jak czytalem rozne fora to mi ludzie tak namieszali ze wole sie upewnic
czyli mimo tego ze na tym oleju pisze ze jest do skrzyn to lac normalnym wlewem tym co ma "okienko" do podgladania ile go tam jest ?[/img]

Suzuki DR 600 :]
- DarkVader
- Świeżak
Wywal ten olej i kup jakiÅ› syntetyk. To jest silnik wyczynowy, nie dla olei trzeciej kategorii.
Remonty i tuning silników, zawieszeń, tulejowanie, szlify, wymiany korbowodów, naprawa wałów. Honowanie Nicasilu. Części i akcesoria. tel. 607198003 http://WWW.MOTO-KORN.PL (otwórz link)
-
MJR128 - VIP Åšcigacz.pl
ty potrzebujesz mieć dwa oleje, jeden do paliwa - z którym mieszasz paliwo i ten olej smaruje wał i tłok. i drugi olej do skrzyni biegów który bezposrednio wlewasz do samego silnika i on smaruje sprzegło i skrzynie
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości