Jak przerobić na fulla ?
• Strona 1 z 1
Jak przerobić na fulla ?
Jak przerobić honde mtx na fulla ?
Proszę nie pisać , że się nie da . Ponieważ wiele już takich widziałem.
W temacie chodzi głównie o to jak ściągnąć całą przednią lampę bez zadnego uszkodzenia elektryki i czy jakieś plastiki od innego crossa do niej podejdą.
Proszę nie pisać , że się nie da . Ponieważ wiele już takich widziałem.
W temacie chodzi głównie o to jak ściągnąć całą przednią lampę bez zadnego uszkodzenia elektryki i czy jakieś plastiki od innego crossa do niej podejdą.
- Luko
- Świeżak
W Mtx jak zdejmiesz lampę będziesz miał kostkę i tam podpięte są różne rzeczy jak stacyjka lewy przełącznik wyłącznik rozrusznika. Jak wywalisz wszystko to dalej będzie Ci odpalać tylko nie będziesz miał gaszenia. Jest jeden przewód, który odpowiada za gaszenie i rozłącza zapłon gdy dostanie masę. Możesz zastosować jakiś przełącznik który tę masę dostarczy do tego przeowdu i będziesz miał gaszenie. Ja zrobiłem coś takiego z wykorzystaniem wyłącznika z minibika. W całej przeróbce nie ma nic trudnego.
-
mati22252 - VIP Åšcigacz.pl
tylko uważaj bo jak wyrzucisz lampę, to może cię pozamiatać ;D a tak pozatym to nie wiem czy warto ją wyrzucać te lampę bo dużo lżejsze to nie będzie, a światła czasem się przydają.
Motorynka->Simson s51->Szukam...
-
Marcin1324 - Świeżak
ja bym wywalił zbedną elektryke ale przednie swiatło zostawił a z tyłu ewentualnie małą lampke dał - zawsze to lepiej cie widac i mniej sie w oczy rzucasz. wywalic mozna aku. powycinać niepotrzebne elementy ramy jak sa np podnóżki itp
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
chyba że tak, ale można zawsze wrzucic jakąś lżejszą baterie bo jak pamietam tam kawał aku siedział.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość