Pierwszy motocykl, +/- 6 000 PLN
• Strona 1 z 1
Pierwszy motocykl, +/- 6 000 PLN
Witam, od dluzszego czasu motocykl nie daje mi spac po nocach, a ze bylem grzeczny w tym roku to postanowilem, ze spelnie swoje marzenie.
Poszukuje czegos na poczatek, jestem absolutnym laikiem w kwesti dwoch kolek.
Nie potrafie sprawdzic stanu technicznego itp.
Mam wiec gorace prosbe do Was, jezeli macie jakies sprawdzony sprzet ewntualnie wpadnie wam w oko ogloszenie warte uwagi to prosze o jakies informacje.
Jest tylko jedno ale kat A bedzie dopiero na nastepny rok wiec sam nim nie przylece.
Co do motocykla.
1. 0 km przejechanych
2. Jazda na codzien, tzn tam gdzie obecnie latam autem; praca, miasto, dluzsze wypady za miasto taka podmianka samochodu na motocykl
3. plus/minus 6000 na sam moto, pamietam o ubraniu
4. Podobaja mi sie sporty ale czy bedzie tak wygodnie jak na turystyku i czy swiezy opanuje jazde?
5. Rozwazam gs 500/xj 600
6. Fajnie jak moto nie bede musial zmieniac po jednym, dwoch sezonach
7. Jestem zdrowo myslacym czlowiekiem, wiem ze do wszystkiego nalezy podchodzic z glowa ale boje sie ze "taki kawal prostej, ladnej drogi i nie odrekcisz"
8.180 cm wzrostu, 85 kg wagi
9. Podobaja mi sie sprzety z owiewkami ale boje sie o szlify, a predzej czy pozniej beda.
Oferty z podlasie mile widziane.
Pozdrawiam serdecznie,
Wojtek
Mam wiec gorace prosbe do Was, jezeli macie jakies sprawdzony sprzet ewntualnie wpadnie wam w oko ogloszenie warte uwagi to prosze o jakies informacje.
Jest tylko jedno ale kat A bedzie dopiero na nastepny rok wiec sam nim nie przylece.
Co do motocykla.
1. 0 km przejechanych
2. Jazda na codzien, tzn tam gdzie obecnie latam autem; praca, miasto, dluzsze wypady za miasto taka podmianka samochodu na motocykl
4. Podobaja mi sie sporty ale czy bedzie tak wygodnie jak na turystyku i czy swiezy opanuje jazde?
7. Jestem zdrowo myslacym czlowiekiem, wiem ze do wszystkiego nalezy podchodzic z glowa ale boje sie ze "taki kawal prostej, ladnej drogi i nie odrekcisz"
9. Podobaja mi sie sprzety z owiewkami ale boje sie o szlify, a predzej czy pozniej beda.
Pozdrawiam serdecznie,
Wojtek
- snnemeznis
- Świeżak
Re: Pierwszy motocykl, +/- 6 000 PLN
snnemeznis napisał(a):Witam, od dluzszego czasu motocykl nie daje mi spac po nocach, a ze bylem grzeczny w tym roku to postanowilem, ze spelnie swoje marzenie.
Co do motocykla.
1. 0 km przejechanych
Pozdrawiam serdecznie,
Wojtek
KUP SOBIE HONDE CB500 W WERSJI S SKORO CI SIE OWIEWKI PODOBAJÄ„:) BO GS500 PRZY TWOJEJ WADZE TO TAK SOBIE a cebula poradzi
jesli podlaskie to najbliżej masz:
http://tablica.pl/oferta/honda-cb-500-s ... 12e6cb7294
http://tablica.pl/oferta/honda-cb-500-s ... 2c7d57cc5c
Możesz przestać krzyczeć w końcu? jeszcze jeden taki post i poleci lizak // boshi
Ostatnio edytowano 25/11/2013, 11:05 przez Carbonowy, Å‚Ä…cznie edytowano 3 razy
Suzuki GS500 > Suzuki GSF600 > Honda CBR600F > Honda CBF1000
-
Carbonowy - Świeżak
Re: Pierwszy motocykl, +/- 6 000 PLN
Carbonowy napisał(a):KUP SOBIE HONDE CB500 W WERSJI S SKORO CI SIE OWIEWKI PODOBAJĄ:) BO GS500 PRZY TWOJEJ WADZE TO TAK SOBIE a cebula poradzi
Ważę 85kg i jestem wyższy od kolegi, przy jeździe solo nie miałem wrażenia żeby ER-5 czy kolegi GS500 nie dawały rady . Jeżeli kolegę kręcą owewki to GS500F wygląda imo o niebo lepiej .
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość