Moto na A2
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Glenroy napisał(a):Carbonowy napisał(a):hehe, a mnie tylko zapytali ile ten silnik ma mocy, otworzyli rozwijana liste w programie i wybrali tyle ale dodam ze z tego co pamiętam to niebyło wpisanej w ogóle mocy w papierach z zagranicy, nie wiedzieć czemu
To tym bardziej Cię zaskoczę, bo w takich wypadkach właśnie do danych wprowadza się korekty na podstawie katalogów ITS.
kurna no szkoda ze kolega niema juz tej sztuki to bym wam pokazał scan papierów jak to załątwiliśmy ale dobra neich Wam będzie że gadał, głupoty ale ja wiem swoje i zrobiłem swoje

Glenroy napisał(a):Carbonowy napisał(a):hehe, a mnie tylko zapytali ile ten silnik ma mocy, otworzyli rozwijana liste w programie i wybrali tyle ale dodam ze z tego co pamiętam to niebyło wpisanej w ogóle mocy w papierach z zagranicy, nie wiedzieć czemu
To tym bardziej Cię zaskoczę, bo w takich wypadkach właśnie do danych wprowadza się korekty na podstawie katalogów ITS.
ale jeszcze znajde dowody i wam pokaże

Złączono posty.
Jeszcze jeden dubel i załapiesz warna. // Boshi
Suzuki GS500 > Suzuki GSF600 > Honda CBR600F > Honda CBF1000
-
Carbonowy - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość