[Aktualności] 2014 Zero SR - bardzo szybki elektryk
• Strona 1 z 1
[Aktualności] 2014 Zero SR - bardzo szybki elektryk
Dyskusja na temat: 2014 Zero SR - bardzo szybki elektryk
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
2014 Zero SR - bardzo szybki elektryk
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
2014 Zero SR - bardzo szybki elektryk
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
Ładny. W mieście praktyczny. Wątpię, żeby ktoś w ciągu dnia w mieście wyjeździł 300km. Przejedziesz się gdzie musisz, na noc odstawiasz do ładowania i rano śmigasz No ale nad morze już nie pojedziesz...<br><hr>Klombik
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kiedys byłem przeciw - jak zwieksza zasieg, zmniejsza mase i skroca czas ladowania - bede za; tylko czy dozyje ...))<br><hr>txa
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Myślę, że do skrócenia czasu ładowania tak prędko nie dojdzie, to są w końcu jakieś zjawiska fizyczne bla bla bla... Moim zdaniem prędzej doczekamy się na stacjach "benzynowo-prądowych" czegoś w rodzaju wymiennych ogniw. Przyjeżdżasz na stację, wymieniasz bateryjkę (twoja idzie do ładowania albo regeneracji czy czego tam i ponownie do obiegu wraca) i odjeżdżasz, takie 'plug and play'. Ale o kosztach takiego wymiennego tankowania na razie nie dyskutujmy <br><hr>KlombikKomentatorzy napisał(a):kiedys byłem przeciw - jak zwieksza zasieg, zmniejsza mase i skroca czas ladowania - bede za; tylko czy dozyje ...))<br><hr>txa<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zależy. Ze Śląska nie dojedziesz, a z Malborka jak najbardziej <br><hr>wernerKomentatorzy napisał(a):Ładny. W mieście praktyczny. Wątpię, żeby ktoś w ciągu dnia w mieście wyjeździł 300km. Przejedziesz się gdzie musisz, na noc odstawiasz do ładowania i rano śmigasz No ale nad morze już nie pojedziesz...<br><hr>Klombik<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl