Skuter Romet Retro 7 50 - potrzebuję pomocy
• Strona 1 z 1
Skuter Romet Retro 7 50 - potrzebuję pomocy
Witam wszystkich
Posiadam skuter Romet Retro 7 50 4T i mam z nim duzy problem.
Mianowicie nie chce mi palic z zaplonu i kopki.
Jakis czas temu palil ale po odpaleniu poki sie nie nagrzal to nie moglem dodawac gazu bo gasl, po tym 2 tyg nie byl ruszany i od tej pory nie chce mi juz odpalic. Paliwo jest, akumulator niby tez naladowany bo kreci (chociaz to mniej wazne bo z kopki nie lapie).
Dodam jeszcze ze skuter jest nowy, ma 1 km przebiegu i zdziwila mnie na nagla niedyspozycja :/ Z Piaggio Fly nie mialem takich problem.
Prosze o porade w czym moze byc problem?
Posiadam skuter Romet Retro 7 50 4T i mam z nim duzy problem.
Mianowicie nie chce mi palic z zaplonu i kopki.
Jakis czas temu palil ale po odpaleniu poki sie nie nagrzal to nie moglem dodawac gazu bo gasl, po tym 2 tyg nie byl ruszany i od tej pory nie chce mi juz odpalic. Paliwo jest, akumulator niby tez naladowany bo kreci (chociaz to mniej wazne bo z kopki nie lapie).
Dodam jeszcze ze skuter jest nowy, ma 1 km przebiegu i zdziwila mnie na nagla niedyspozycja :/ Z Piaggio Fly nie mialem takich problem.
Prosze o porade w czym moze byc problem?
- lazaj007
- Świeżak
gwarancja jest i chyba salont z ktorego odbieralem cos tam sprawdzal bo sa ich pieczatki, zreszta zrobili mi 800m skuterem wiec musieli chyba wszystko zrobic ok.
jestem z kujawsko-pomorskiego. narazie pogoda nie sprzyja ale postaram sie sprawdzic jakos ta swiece.
jestem z kujawsko-pomorskiego. narazie pogoda nie sprzyja ale postaram sie sprawdzic jakos ta swiece.
- lazaj007
- Świeżak
W mojej 7 już raz wymienili pompę paliwową. W sobotę dojechał z serwisu, w niedzielę jeździł, w poniedziałek stal, we wtorek już nie odpalił.
Pomocy!!! Co robić.
znowu muszę zamówić lawetę, zapłacić. mati22252e pisze, że "Powyżej 30kg serwis ma odebrać urządzenie od Ciebie" - skąd te informacje?
Pomocy!!! Co robić.
znowu muszę zamówić lawetę, zapłacić. mati22252e pisze, że "Powyżej 30kg serwis ma odebrać urządzenie od Ciebie" - skąd te informacje?
- limonka
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm