Kupno motocykla a jazda próbna
• Strona 1 z 1
Kupno motocykla a jazda próbna
W związku z tym, że to mój pierwszy post - witam wszystkich!
Pewnie temat brzmi znajomo i oklepanie, chodzi mi jednak o coś zupełnie innego. Robiłem prawko na A2 i nie zdążyłem zdać praktycznego, w Szczecinie zamykają zapisy od 1szego listopada do 1szego kwietnia. Od dłuższego czasu planowałem zakupić motocykl (Ninję 250) w okresie listopada-grudnia, żeby zdać w pierwszym terminie i śmigać od początku sezonu. W związku z tym moje pytanie - nie mam prawka, więc nie mogę przeprowadzić jazdy próbnej. Co w związku z tym robić? Wśród moich znajomych nikt nie jeździ jednośladami, więc nie mogę zabrać kumpla na jazdę próbną. Co mi pozostaje?
Pozdrawiam!
Pewnie temat brzmi znajomo i oklepanie, chodzi mi jednak o coś zupełnie innego. Robiłem prawko na A2 i nie zdążyłem zdać praktycznego, w Szczecinie zamykają zapisy od 1szego listopada do 1szego kwietnia. Od dłuższego czasu planowałem zakupić motocykl (Ninję 250) w okresie listopada-grudnia, żeby zdać w pierwszym terminie i śmigać od początku sezonu. W związku z tym moje pytanie - nie mam prawka, więc nie mogę przeprowadzić jazdy próbnej. Co w związku z tym robić? Wśród moich znajomych nikt nie jeździ jednośladami, więc nie mogę zabrać kumpla na jazdę próbną. Co mi pozostaje?
Pozdrawiam!
-
moubawz - Świeżak
-
jasnoksieznik - Stały bywalec
Skoro zaczynasz dopiero przygodę z moto i nikt ze znajomych nie jeździ warto wziąć na oględziny ze sobą mechanika. Popytaj w warsztatach na pewno ktoś ogarnięty pojedzie z tobą za niewielką opłatą. Pewnie znajdziesz takiego, który za ciebie zrobi jazdę próbną i oceni maszynę
- matiq121
- Świeżak
przejrzyj ten temat:
viewtopic.php?t=39463&start=0
poszukaj ludzi z okolic Szczecina i napisz do nich.
niektórzy są jeszcze aktywni.
viewtopic.php?t=39463&start=0
poszukaj ludzi z okolic Szczecina i napisz do nich.
niektórzy są jeszcze aktywni.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
po 2 i tak co by ci dała jazda próbna ? bez doswiadczenia nic byś poprawnie nie ocenił. tylko tyle że jedzie ;P lepiej żeby moto sprawdził ktoś kto choć kilkoma motocyklami jeździł i potrafi sprawdzic stan zawieszenia czy silnika na "słuch"
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość