Yamaha r1 czy Honda cbr 954
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
A zdziwił bys się... po takim Radomiu tego jak psów, co drugi samochód to M3 z wydobywającym się z wnętrzna jakże melodycznym umcyk umcyk, a za kierownicą wspaniały, umięśniony, łysy dżentelmen.
Wolałbym się lansować R1 niż M3
Musze się niestety z evilem tu zgodzić-M3 takie prawdziwe to niezwykle rzadki widok na naszych drogach, M3look to jeszcze nie M3, a spojlery to i owszem taki kolo od umcyk da rade kupić, za prawdziwe M3 to musiałby 5razy tyle wybulić, czego na pewno nie zrobi...chyba że za 20 lat:)
A Bunny..chyba ze mówisz o tych 20letnich M3 no to sorry, kłucił się nie bedę.[/quote]
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Jak M3 to M3
Pozatym, kogo tam obchodzi czy m3 czy zwykła 3? ważne ze to drech-car są. Tylko ta literma M jest dla tych bogatszych dresów ;]
To tak samo jak R6 i R1. Dla zwykłego zjadacza chleba nie ma różnicy, to yamaha i to yamaha.

To tak samo jak R6 i R1. Dla zwykłego zjadacza chleba nie ma różnicy, to yamaha i to yamaha.

-
Bunny - VIP Åšcigacz.pl
alez ty pierdzielisz-chopaku-M3 kosztuje góre kasy i zaden drech sobie jej nie kupi-chyba, ze taką zachaczającą o zabytek ale tych jest jeszcze mniej. M3 to nie tylko spojlery i znaczek M, który mozna sobie kupić i przykleić-M3 to kult ale nie dlatego, że ma M i duże alusy-to jest M-Power-silnik o poj. ponad 3 litrów i mocy ponad 300KM...to tak jakbyś twierdził, że Aeroxx rózni się od R1 tylko tym, że ma mniejsze koła!!!
brak opisu...
-
Czy to jest forum motocyklowe czy samochodowe? Dla mnie każde BMW to dresiarski samochód i co z tego czy to jest M czy nie? Tak czy siak wolałbym R1.
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=110957462
No i czy żadnego drecha na taką by nie było stać?
pozatym: www.mpwr.prv.pl - kolesie z Radomia, ja tam siÄ™ nie znam, ale z tego co piszÄ… to tam jakieÅ› M-ki majÄ….
aa i powiedz mi czym wygladowo M od zwykłej 3 się różni poza tym znaczkiem co każdy go może przyczepić.
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=110957462
No i czy żadnego drecha na taką by nie było stać?
pozatym: www.mpwr.prv.pl - kolesie z Radomia, ja tam siÄ™ nie znam, ale z tego co piszÄ… to tam jakieÅ› M-ki majÄ….
aa i powiedz mi czym wygladowo M od zwykłej 3 się różni poza tym znaczkiem co każdy go może przyczepić.

-
Bunny - VIP Åšcigacz.pl
o jesli uważasz że dla przecietnego drecha ponad 30tyś. za 11 letnie auto to drobne...
Wygladowo-inny zderzak ze sporymi wlotami, alufelgi dosyc charakterystyczne i spojlerek z tyłu, bardzo dyskretny. poza tym jest mocno niższa i dużo twardzsza..ale tego nie widać...no i gros M3 wychodziło w wersji 2 a nie 4 drzwiowej. I typowe dla M3 lusterka, które zrobiły taką furore, że są obowiązkowym elementem montowanym nawet do 20 letnich opli czy VW.
W tym z aukcji coś mi właśnie nie pasuje...cos to wygląda jak zwykła 3ka z wmontowanym silnikiem od Mki...
Wygladowo-inny zderzak ze sporymi wlotami, alufelgi dosyc charakterystyczne i spojlerek z tyłu, bardzo dyskretny. poza tym jest mocno niższa i dużo twardzsza..ale tego nie widać...no i gros M3 wychodziło w wersji 2 a nie 4 drzwiowej. I typowe dla M3 lusterka, które zrobiły taką furore, że są obowiązkowym elementem montowanym nawet do 20 letnich opli czy VW.
W tym z aukcji coś mi właśnie nie pasuje...cos to wygląda jak zwykła 3ka z wmontowanym silnikiem od Mki...
brak opisu...
-
Dla mnie te elementy co wymieniłeś to pikuś jest, nawet bym nie zauważył różnicy jakby stały obok siebie te 2 wersje.
Nie powiedziałem,że przeciętny dresiarz sobie może kupić M3 ale, że jest wielu takich,których na to stać [a raczej ich bogatych rodziców].
Noo a na tej stronce mpwr jest jakaś M3? Bo to jest srona stowarzyszenia drechów radomskich ;p
Nie powiedziałem,że przeciętny dresiarz sobie może kupić M3 ale, że jest wielu takich,których na to stać [a raczej ich bogatych rodziców].
Noo a na tej stronce mpwr jest jakaś M3? Bo to jest srona stowarzyszenia drechów radomskich ;p

-
Bunny - VIP Åšcigacz.pl
Bunny na tej stronie w ich galerii jest aż jedno prawdziwe M..M5:D Jak mówiłem-95% tego co widzisz to zwykłe bejce wypicowane na M-look:D To coś jakbyś załozył do 10 letniej gixery owiewki K6 i mówił że to jest to samo-niestety bebechy i technika mocno od siebie odstają w rzeczywistości:)
brak opisu...
-
Ty nie porównuj motocykli do samochodów
Dobra to ja się z Tobą zgodze, że te wszystkie 'M' to zwykłe bety, ale skoro taki ja się nie potrafię odróznic to takie lachony tym bardziej i szybciej takie coś poleci na R1 niż na BMW, których widzi setki ;]

-
Bunny - VIP Åšcigacz.pl
Thrillco napisał(a):o jesli uważasz że dla przecietnego drecha ponad 30tyś. za 11 letnie auto to drobne...
Heh,ano tak sie sklada ze m3 wychodzila tez w sedanie-to nawet zaleta bo czynilo jÄ… to "cicho-ciemna"

Kiedys regularnie odwiedzialem strone tych z Radomia,teraz przesiedli sie na Bmw E46,ale wczesniej byly tam trzy m3 e36,no i kazdy z wlascicieli ma tez jednoslada... i to nie bylajakiego,niestety filmy nakkrecone z ich udzialem sa przeniesione do archiwum,szkoda bo naprawde nie mieli sie czego wstydzic...
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
To jest forum motocyklowe??
Bo zaczynam w to wątpić
A jeśli chodzi o tego merola to jest super... brzydki
Nie ma to jak Bugatti EB 16-4 Veyron z 1001 konnym silnikiem, przyspieszeniem od 0-300km/h w niecałe 14 sekund i V-max 406km/h
P.S zakończmy już ten temat
Pozrdo

P.S zakończmy już ten temat
Pozrdo
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
Jak dla mnie szczytem marzeń na dzień dzisiejszy jest Suzuki GS500F
i więcej mi do szczęścia nie potrzeba. A wracając do lachonów radomskich
to tu przede wszystkim wyróżniamy blachary z lekką domieszką łodygary, 65% pań w Radomiu leci na piękny ortalionowy dres pod kolor bety czy też moto, raczej nie spotkałem się jeszcze z awersją do moto 

-
gelo007 - Administrator
Manhatan z całym szacunkiem-Bugatti ma ...osiągi...i tylko osiągi-CLSa trzeba zobaczyć na żywo zeby zrozumieć:) To cos jak jazda MV Agusta Brutale pośród rzeszy Fazerów i innych strasznie pospolitych golasów:)
brak opisu...
-
Manhatan napisał(a):To jest forum motocyklowe??Bo zaczynam w to wątpić
A jeśli chodzi o tego merola to jest super... brzydki
Nie ma to jak Bugatti EB 16-4 Veyron z 1001 konnym silnikiem, przyspieszeniem od 0-300km/h w niecałe 14 sekund i V-max 406km/h
![]()
Pozrdo
Jak bylem w podstawowce to czesto slyszalem jak jeden pytal drugiego :
-jakie jest najlepsze auto na swiecie?,
na co drugi...
-Lamborghini Diablo.
Tak samo kojarzy mi sie ten post o Veyron'ie,popatrz moze troche realniej na swiat,jak dobrze pojdzie to za jakies 20 lat bedzie Cie stac na CLS,a na takie Bugatti-sorry ale nigdy

-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości