WORD egzamin kat. A - KRAKÓW
• Strona 1 z 1
WORD egzamin kat. A - KRAKÓW
Każdy z nas zdawał kiedyś egzamin. Brakuje miejsca, gdzie każdy podzieliłby się swoją trasą egzaminacyjną, co innym zdającym da niemałą pomoc. Forum scigacz.pl to niezłe miejsce, żeby spróbować coś takiego utworzyć. Wyobrażam sobie, że obok tego tematu powstaną podobne dotyczące innych miast niż Kraków.
Regulamin tematu:
1. Trasy wyznaczajcie tylko w maps.google.pl. Unikaj przekształcania linka w "Krótki adres URL", bo po długim czasie skrót linka jest usuwany i link przestaje działać
2. Trasy w tym temacie powinny dotyczyć tylko miasta Kraków, stwórz temat odrębny dla np. Warszawy.
3. Pisz w temacie tylko jeżeli chcesz podzielić się swoją trasą egzaminacyjną.
4. Proponuję Przed linkiem podać jakieś informacje o tej trasie w poniższym formacie:
[kolejny nr trasy w całym temacie]. [rok-miesiąc] trasa Kraków egz. [inicjały egzaminatora]
np.
123. 2013-10 trasa Kraków egz. St. Ko.
"url" link do trasy na maps.google.pl "/url"
No to zaczynam, mam nadzieję, że temat będzie żył swoim życiem.
1. 2013-10 trasa Kraków egz. St. Ko.
Link był skrócony i przestał już działać
2. 2013-10 trasa Kraków egz. Ma. Bi.
Regulamin tematu:
1. Trasy wyznaczajcie tylko w maps.google.pl. Unikaj przekształcania linka w "Krótki adres URL", bo po długim czasie skrót linka jest usuwany i link przestaje działać
2. Trasy w tym temacie powinny dotyczyć tylko miasta Kraków, stwórz temat odrębny dla np. Warszawy.
3. Pisz w temacie tylko jeżeli chcesz podzielić się swoją trasą egzaminacyjną.
4. Proponuję Przed linkiem podać jakieś informacje o tej trasie w poniższym formacie:
[kolejny nr trasy w całym temacie]. [rok-miesiąc] trasa Kraków egz. [inicjały egzaminatora]
np.
123. 2013-10 trasa Kraków egz. St. Ko.
"url" link do trasy na maps.google.pl "/url"
No to zaczynam, mam nadzieję, że temat będzie żył swoim życiem.
1. 2013-10 trasa Kraków egz. St. Ko.

2. 2013-10 trasa Kraków egz. Ma. Bi.

Ostatnio edytowano 16/1/2017, 22:21 przez Clinton, łącznie edytowano 2 razy
- Clinton
- Świeżak
3. 2013-07 M. B.
http://goo.gl/maps/IIENZ (otwórz link)
Ciebie ładnie wywlókł aż na plac centralny którego się bałem. Egzaminator nie miał uwag.
http://goo.gl/maps/IIENZ (otwórz link)
Ciebie ładnie wywlókł aż na plac centralny którego się bałem. Egzaminator nie miał uwag.
- qwegrzyn
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości