Kawasaki zx6r - 2001r - Wrocław Srebrna
• Strona 1 z 1
Kawasaki zx6r - 2001r - Wrocław Srebrna
Witam
Jutro będę we Wrocławiu i chciałbym przy okazji przyjrzeć się tej kawie. Z tego co mówi sprzedający nic nie jest do roboty motocykl miał delikatnego szlifa na jedną stronę ale nic się nie stało. Czy ktoś widzi coś na zdjęciach co budzi niepokój i powinienem się przyjrzeć temu z większą uwagą? Sprowadzony z wysp więc na pewno trzeba się przyjrzeć ewentualnej korozji.
Może przypadkiem ktoś zna sprzęt bo właściciel jeździ nim już 2gi rok?
http://tablica.pl/oferta/kawasaki-zx6r- ... 8631c0ebff
Jutro uaktualnianie temat o swoje oględziny i info czy zmieniło właściciela chyba, że przy analizie zdjęć mnie zniechęcicie
Jutro będę we Wrocławiu i chciałbym przy okazji przyjrzeć się tej kawie. Z tego co mówi sprzedający nic nie jest do roboty motocykl miał delikatnego szlifa na jedną stronę ale nic się nie stało. Czy ktoś widzi coś na zdjęciach co budzi niepokój i powinienem się przyjrzeć temu z większą uwagą? Sprowadzony z wysp więc na pewno trzeba się przyjrzeć ewentualnej korozji.
Może przypadkiem ktoś zna sprzęt bo właściciel jeździ nim już 2gi rok?
http://tablica.pl/oferta/kawasaki-zx6r- ... 8631c0ebff
Jutro uaktualnianie temat o swoje oględziny i info czy zmieniło właściciela chyba, że przy analizie zdjęć mnie zniechęcicie

- prz3mek1
- Świeżak
Nie orginalne malowanie i ta cena
Przednia felga złota, tylnia srebna. Mam do sprzedania taką Kawę, tylko żółtą w moim posiadaniu od dwóch lat za mniej niź 8 000 nie oddam. Zobacz i się zastanów czy warto.

ZX6R
- finowski
- Świeżak
Dzisiaj właściciel kawy wyjechał na wszystkich świętych i nie było możliwości się z nim umówić żeby pooglądać motocykl. Ale Twoje uwagi finowski i tak skutecznie mnie odstraszyły od tego egzemplarza. I na motocykl mam 6 tys z lekką górką więc Twój egzemplarz odpada, a poza tym jakbym miał 8 tys to rozglądałbym się za f4i
. Dzięki za opinie o motocyklu.

- prz3mek1
- Świeżak
Masz dziwną mentalność... i z nią tak naprawdę nigdy nie kupisz dobrego moto
Masz kasę na kociaka w dobrym stanie, to wolisz celować w coś nowszego i świeższego ale w dziadowskim stanie, CBR f4i żeby była igłą trzeba dać 12 klocków, ale Ty mając 12 klocków nie celował byś w f4i tylko w nową R6
która za 12 klocków była by padłem i kółko się zamyka. Cebulactwo.

Masz kasę na kociaka w dobrym stanie, to wolisz celować w coś nowszego i świeższego ale w dziadowskim stanie, CBR f4i żeby była igłą trzeba dać 12 klocków, ale Ty mając 12 klocków nie celował byś w f4i tylko w nową R6

Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
Za dużo srok chce za ogon trzymać i tyle. Chce poprostu kupić teraz motocykl, który posłuży min 3 lata. I tak mam parę upatrzonych kociaków i prawdopodobnie niedługo pojadę jakiegoś obejrzeć, ale nie szkodziło zapytać o kawę chociaż teraz na tablicy i allegro przeszukuje w poszukiwaniu kota lub triumpha tt600 bo podobna klasa i pieniądze 

- prz3mek1
- Świeżak
Nie zrozumiałeś mnie, za dany motocykl w danym roczniku trzeba trochę wyłożyć, nie ma czegoś takiego jak okazja. Chcesz igłę z dane go rocznika to musisz popatrzeć po ile igły chodzą, a nie szukać czegoś co jest tańsze i wierzyć że będzie w super stanie. A jak widzę patrzysz żeby jak najtaniej dorwać jak najpóźniejsze moto, a powinieneś patrzyć jak najtaniej wyrwać moto w dobrym stanie.
Chcesz kupić moto które posłuży Ci 3 lata, to przede wszystkim określ budżet jaki chcesz na moto przeznaczyć, i popytaj chłopaków w dziale ,,Chcę kupić motocykl" co dobrego za tą kasę można wyrwać. Za 8 Kafli chciałbyś kupić F4i podczas gdy za tą cenę próżno szukać F4 bez dodatkowego wkładu, za to dobra cena do celowania w F3...
Chcesz kupić moto które posłuży Ci 3 lata, to przede wszystkim określ budżet jaki chcesz na moto przeznaczyć, i popytaj chłopaków w dziale ,,Chcę kupić motocykl" co dobrego za tą kasę można wyrwać. Za 8 Kafli chciałbyś kupić F4i podczas gdy za tą cenę próżno szukać F4 bez dodatkowego wkładu, za to dobra cena do celowania w F3...
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
SkoQ dobrze prawi... w 90% okazja kończy sie tym że trzeba dołożyć więcej niż kupił byś zadbaną sztukę 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Black-Ghost napisał(a):SkoQ dobrze prawi... w 90% okazja kończy sie tym że trzeba dołożyć więcej niż kupił byś zadbaną sztukę
albo zostać przy swoim budżecie ale kupić cośtroszkę starszego
za taką kwotę to znajdziesz dobrą ale roczkin 98-99, one też są całkiem ok
Suzuki GS500 > Suzuki GSF600 > Honda CBR600F > Honda CBF1000
-
Carbonowy - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości