YAMAHA YZF R 125 VS HONDA CBR 125 R?
• Strona 1 z 1
YAMAHA YZF R 125 VS HONDA CBR 125 R?
Siemanko! ;D
A więc czy może ktoś mi polecić/doradzić który moto wybrać?
Ogólnie to mam 172/175 wzrostu, jazdę na 125 mam ogólnie dosyć dobrze ogarniętą.
Nie jestem aż tak bardzo wysoka, a z tego co wiem to CBRka (gabarytowo) jest mniejsza, i w sumie nie mam możliwości "przymierzyć" się do żadnej z nich.. Doradźcie coś!
A więc czy może ktoś mi polecić/doradzić który moto wybrać?
Ogólnie to mam 172/175 wzrostu, jazdę na 125 mam ogólnie dosyć dobrze ogarniętą.
Nie jestem aż tak bardzo wysoka, a z tego co wiem to CBRka (gabarytowo) jest mniejsza, i w sumie nie mam możliwości "przymierzyć" się do żadnej z nich.. Doradźcie coś!

- LWGHA
- Świeżak
W sumie to oba takie same, różnice są głównie w wyglądzie, oba są dość nisko. Musi to być 125? Jeśli masz już prawko a2 to dużo większy wybór jest. Przy tym wzroście zobacz sobie też supermoto jakieś małe np Kawasaki D-Tracker.
Growing old is mandatory. Growing up is optional.
- Brekekeks
- Świeżak
No to 125, oba są niskie i przy 163 cm wzrostu nie miałem żadnych problemów żeby dosięgnąć ziemi obiema stopami. Małe supermoto też sprawdź, jeśli chcesz jeździć tylko po mieście to nie ma lepszego wyboru, a D-tracker to 125tka. Jaki masz budżet?
Growing old is mandatory. Growing up is optional.
- Brekekeks
- Świeżak
GdzieÅ› z 15 000..
Wiesz.. ja mam już Crossa i Soft Enduro, wiadomo jest do jazdy w teren i po szosie, ale wolę teraz coś typowo na szosę.. Za rok zmieniam szkołę i do szkoły będę miała 30 km.
Skoro zdałaś kategorię A1 to zapewne masz 16 lat i myślę, że w tym wieku czytanie nie powinno sprawiać problemów.. ew. Zalecam okulistę .. // boshi
Wiesz.. ja mam już Crossa i Soft Enduro, wiadomo jest do jazdy w teren i po szosie, ale wolę teraz coś typowo na szosę.. Za rok zmieniam szkołę i do szkoły będę miała 30 km.
Skoro zdałaś kategorię A1 to zapewne masz 16 lat i myślę, że w tym wieku czytanie nie powinno sprawiać problemów.. ew. Zalecam okulistę .. // boshi
- LWGHA
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości