Zobacz wÄ…tek - Brak iskry husqvarna sm/wr 125
NAS Analytics TAG

Brak iskry husqvarna sm/wr 125

i inne małe pojemności
_________

Brak iskry husqvarna sm/wr 125

Postprzez parzych » 22/10/2013, 11:00

problem polega na tym ze znikła mi iskra. Wszystko chodziło normalnie jeździłem jak na niedziele przystało. Postawiłem w garażu podlaczylem aku do ładowania, podokrecalem pare rzeczy, chcem odpalic i nic. Sprawdziłem i się okazało ze nie ma iskry. Zmienialem świece, fajkę Sprawdzilem kable ale tez nie sa poprzecierane. Proszę o pomoc i z góry wielkie dzięki.
parzych
Świeżak

Postprzez henio12323 » 22/10/2013, 11:21

jasnowidzem nikt nie jest :D oddaj do mechanika jak sie nie znasz. może byc wszystko, kabel od gaszenia masuje i odcina, cos jest rozpięte, przetarte, padła elektryka w silniku, padł moduł, swieca fajna, przewód WN, przyczyn moze byc setki a co u ciebie jest - nikt nie wywróży

i na przyszłosc dobieraj lepiej dział :) bo ten jest źle wybrany
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250

Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
henio12323
Moderator

Postprzez parzych » 22/10/2013, 12:46

Świeca dobra fajki i przewód wn tez. Mówię ze kable sprawdziłem i nie są przetarte. A chyba po to jest forum żeby pytać i dostawać odp. Co mogło się zepsuć i jak to sprawdzić czy naprawić. Klin na magnecie jest. Po podłączeniu aku licznik działają. Bespieczniki są całe. Czy - od aku może iść do cewke ? Jako masa ?
parzych
Świeżak

Powrót do Motorowery do 50 ccm

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê