Brak iskry husqvarna sm/wr 125
• Strona 1 z 1
Brak iskry husqvarna sm/wr 125
problem polega na tym ze znikła mi iskra. Wszystko chodziło normalnie jeździłem jak na niedziele przystało. Postawiłem w garażu podlaczylem aku do ładowania, podokrecalem pare rzeczy, chcem odpalic i nic. Sprawdziłem i się okazało ze nie ma iskry. Zmienialem świece, fajkę Sprawdzilem kable ale tez nie sa poprzecierane. Proszę o pomoc i z góry wielkie dzięki.
- parzych
- Świeżak
jasnowidzem nikt nie jest
oddaj do mechanika jak sie nie znasz. może byc wszystko, kabel od gaszenia masuje i odcina, cos jest rozpięte, przetarte, padła elektryka w silniku, padł moduł, swieca fajna, przewód WN, przyczyn moze byc setki a co u ciebie jest - nikt nie wywróży
i na przyszłosc dobieraj lepiej dział
bo ten jest źle wybrany

i na przyszłosc dobieraj lepiej dział

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Świeca dobra fajki i przewód wn tez. Mówię ze kable sprawdziłem i nie są przetarte. A chyba po to jest forum żeby pytać i dostawać odp. Co mogło się zepsuć i jak to sprawdzić czy naprawić. Klin na magnecie jest. Po podłączeniu aku licznik działają. Bespieczniki są całe. Czy - od aku może iść do cewke ? Jako masa ?
- parzych
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości