Jaki pierwszy cross?
• Strona 1 z 1
Jaki pierwszy cross?
Witam. Mam 13 lat, 155 cm wzrostu i 45 kg.
Na następny sezon przymierzam się do kupna mojego pierwszego crossa. Jaki byście mi polecili? Nigdy nie jeździłem na motorze. Mam quada chińczyka 110cc i pełen strój motocrossowy. Bardzo chcę jeździć, cała rodzina jeździ. Mówią, że coś w stylu KTM 85 sx jest za mocne, trzeba jakiegoś chińczyka, albo motorynkę. Co byście mi polecil?
Na następny sezon przymierzam się do kupna mojego pierwszego crossa. Jaki byście mi polecili? Nigdy nie jeździłem na motorze. Mam quada chińczyka 110cc i pełen strój motocrossowy. Bardzo chcę jeździć, cała rodzina jeździ. Mówią, że coś w stylu KTM 85 sx jest za mocne, trzeba jakiegoś chińczyka, albo motorynkę. Co byście mi polecil?
- magier12
- Świeżak
Nie enduro, bo mam zamiar jeździć głównie po torach, a pod domem też mam swój mini tor. Mam zamiar również, jak będzie mi dobrze szło na zawody pójść, stąd sx.
PS. Moja rodzina też co niektórzy jeżdżą na zawodach ;D
PS. Moja rodzina też co niektórzy jeżdżą na zawodach ;D
- magier12
- Świeżak
ciezko mi powiedziec jakie dzieciaki w twoim wieku powinny jeszcze dosiadac sprzęty ale wybór prosty - zadne yamahy dt. tylko jak juz ktm to SX ale albo 65 albo 85 na małych kołach - tutaj własnie trudno mi doradzic który lepszy. 85tka jest wieksza i mocniejsza ale czy nie za duza. jak koledyz mówia podjedź na tor moze akurat ktos bedzie ganiał mała 85 albo 65 dosiądz sie i sam zobacz jak ci taki sprzet leży. jak 85 za duzo to bierz 65 i odwrotnie..
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości