Pytanie amatora.
• Strona 1 z 1
Pytanie amatora.
Witam. A więc tak: na enduro/crossie zamierzam jeździć w przyszłym sezonie, ew. zacznę od zimy. Mam wiele pytań dot. crossów/enduro ( pomimo tego, że już dość dużo wiem co i jak
). Zaczynając pytanie, to tak : Mam 12 lat ( w czerwcu przyszłego roku 13 ) i zamierzam kupić enduro 125. Pierwsze pytanie : 1.Jakie konsekwencje będą po złapaniu mnie przez policje bez uprawnień na w pełni ubezpieczonym ( posiadającym wszystkie potrzebne papiery ) enduro ? Co jeśli będe uciekać i mnie złapią? 2. Jaki zestaw ubrań na crossa/enduro? Począwszy od kasku po koszulke, buty etc. Najlepiej gdzieś do 1000/1500/2000 zł. 3. Czy wpuszczą mnie crossem/enduro na tor w wieku 13 lat? 4. Gdzie w Rzeszowie są tory off-roadowe ? 5. Jaki cross/enduro będzie dobry jeśli mam wzrost mniej więcej 1.63cm oraz wagę ok. 65kg. Dodam, że w simsonie s51 dostaję nogi bez problemu ( na koło też go stawiam
) Jeżdżę dopiero przez ten sezon, ale umiem już dobrze jeździć, zasady poruszania się po drogach publicznych mam już opanowane na pamięć. Z góry dzięki za odpowiedzi 

- Młodzik2001
- Świeżak
1. 500 zł mandatu do rąk twoich rodziców, jak będziesz uciekał mogą ale nie muszą kolejne 500zł za próbe ucieczki.
2. Nie wiem dokładnie o co tobie chodzi? Kask full face, buzer? Spodnie i koszulka jak na crossa czy enduro.
3. U nas wpuszczali łebków 13 latkow na yzf 250 na tor.
4. Google
5. Dr 125, dt 125, xr 125
2. Nie wiem dokładnie o co tobie chodzi? Kask full face, buzer? Spodnie i koszulka jak na crossa czy enduro.
3. U nas wpuszczali łebków 13 latkow na yzf 250 na tor.
4. Google
5. Dr 125, dt 125, xr 125
-
piciasek - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości