Kmx 125 Kierownica
• Strona 1 z 1
Kmx 125 Kierownica
Witam wszystkich chciałbym zmienić kierownicę w moim kmxie ponieważ ta która jest założona jest pogięta ;/// zastanawiałem się nad renthalem ale jedne kosztują 80 zł a inne 260 te tansze to pewnie podróby chciałbym się zapytać czy wie ktoś jaka kierownica będzie dobra do takiego enduro w las tylko żeby nie byla bardzo droga ponieważ nie mam dużo kasy średnica to 22mm
- pepik127
- Świeżak
tak te tansze to na 99% podróbki, kup to na co cię stać, dorwij jakas tanią, na szybko jedna z lepszych i tanszych http://allegro.pl/nowa-kierownica-tomma ... 08660.html wolałbym na pewno to kupic niza dac 80 zł za chinską. tylko jeszcze sprawdź wymiary, tzn ona bedzie na pewno pasowała, tylko cyz nie bedzie za wąska. chociaz i wezszą mozna wrzucic. z drugiej strony jak sie nie wywalasz co chwile i taka chinska bedzie dobra ;D do pierwszej mocniejszej gleby
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Ta co dał henio się spisze w twoim moto a jeśli nie masz wcale hajsu daj do prostowania swojej kiery albo sam ja naprostuj ja w DT jak mialem prostowałem swoją raz i wcale nie była taka słaba po tym prostowaniu bo zaliczyła dziesiątki gleb i wcale się nie skrzywiła
taki zabieg u szpeca jakiegoś kosztuje z 20zł albo po prostu kup uzywana kiere od kmx 

- Fantas3k
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości