[Aktualności] Nie wszystko złoto co się świeci -...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Nie wszystko złoto co się świeci -...
Dyskusja na temat: Nie wszystko złoto co się świeci - odblaski
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Nie wszystko złoto co się świeci - odblaski
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Nie wszystko złoto co się świeci - odblaski
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Zainteresownym proponuję, zeby zawsze przed jazdą wsadzali sobie w dupe jeden zrolowany "odblask" - przy odpowiednim pochyleniu na moto pieknie bedzie sie swiecił. ps. koniecznie nieh zabieraja ze soba kask budowlany i szpadel do kompletu<br><hr>brawo!
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No pewnie bo ciebie az by zjadlo jakbys byl bardziej widoczny normlanie jak tu sie lansowac po dzielni szkoda mi sluchac takiego biadolenia. Albo masz 15 lat i nic nie rozumiesz albo na 15 zatrzymal sie twoj rozwoj.<br><hr>torpedaKomentatorzy napisał(a):Zainteresownym proponuję, zeby zawsze przed jazdą wsadzali sobie w dupe jeden zrolowany "odblask" - przy odpowiednim pochyleniu na moto pieknie bedzie sie swiecił. ps. koniecznie nieh zabieraja ze soba kask budowlany i szpadel do kompletu<br><hr>brawo!<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wolny kraj, wolny wybór, kondona też nikt na siłę nikomu nie założy, a co może być dalej, to już loteria. Tak samo jest z pasami w samochodzie, przejazdem niestrzeżonym, wychodzeniu z mokrą głową, skakaniem do nieznanej wody na główkę, i tak dalej, i tak dalej...<br><hr>RafałKomentatorzy napisał(a):Zainteresownym proponuję, zeby zawsze przed jazdą wsadzali sobie w dupe jeden zrolowany "odblask" - przy odpowiednim pochyleniu na moto pieknie bedzie sie swiecił. ps. koniecznie nieh zabieraja ze soba kask budowlany i szpadel do kompletu<br><hr>brawo!<br>Komentatorzy napisał(a):No pewnie bo ciebie az by zjadlo jakbys byl bardziej widoczny normlanie jak tu sie lansowac po dzielni szkoda mi sluchac takiego biadolenia. Albo masz 15 lat i nic nie rozumiesz albo na 15 zatrzymal sie twoj rozwoj.<br><hr>torpeda<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Odblaski u motocyklisty zawsze bedą objawem emeryckiego sposobu myslenia - sa przeznaczone dla budowlańców i pieszych. Jak chcesz byc dobrze widoczny - zadbaj o oswietlenie swojego motoroweru, pierdoło...<br><hr>txaKomentatorzy napisał(a):Zainteresownym proponuję, zeby zawsze przed jazdą wsadzali sobie w dupe jeden zrolowany "odblask" - przy odpowiednim pochyleniu na moto pieknie bedzie sie swiecił. ps. koniecznie nieh zabieraja ze soba kask budowlany i szpadel do kompletu<br><hr>brawo!<br>Komentatorzy napisał(a):No pewnie bo ciebie az by zjadlo jakbys byl bardziej widoczny normlanie jak tu sie lansowac po dzielni szkoda mi sluchac takiego biadolenia. Albo masz 15 lat i nic nie rozumiesz albo na 15 zatrzymal sie twoj rozwoj.<br><hr>torpeda<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie jestem budowlańcem, nie jestem emerytem ani mocherem, o sprzęt dbam; świeci, hamuje nawet fajnie przyspiesza, ma ważne OC i przegląd. Pierdołą też nie jestem ani lemingiem, i jeżdżę w odblaskach. To źle? To ja w d*** mam opinnie takich głąbów bez wyobraźni, używam odblasków dla własnego bezpieczeństwa. Wielokrotnie przekonałem się, że one działają i pomagają. Howk i szerokości dla wszystkich.<br><hr>Rafał
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości