Pomyłka na umowie.
• Strona 1 z 1
Pomyłka na umowie.
Co mam zrobić, jeśli sprzedałem skuter, zarejestrowany na mojego ojca. Przez pomyłkę, "zapomniałem" że prawnie jest jego. Samo pełnomocnictwo wystarczy, skoro na umowie widnieją moje dane? Co dziwne, zanim poprosiłem o kupującego podpisanie nowej umowy, z moim ojcem on przerejestrował bez problemu w WK. Co mam zrobić w takiej sytuacji?!
- asapgang
- Świeżak
Jak w ogóle można zapomnieć, że to ojca skuter
Chyba sprzedam se jutro Passata mojego sÄ…siada
Poza tym nie chce mi się wierzyć, że w WK się nie zorientowali, że w dowodzie jest kto inny niż w umowie.

Poza tym nie chce mi się wierzyć, że w WK się nie zorientowali, że w dowodzie jest kto inny niż w umowie.
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Pytanie tylko czyj to problem ?
Jak trzeba być roztrzepanym żeby kupić skuter od kogoś na kogo nie jest zarejestrowany ? Przecież dostał facet dowód rejestracyjny do ręki. Nie ogarniam.
Swoją drogą, co by się stało gdybyś był pokłócony z ojcem, a ojciec zgłosił kradzież na przykład ? Moim zdaniem facet ma problem i on powinien do Ciebie przyjechać przepisać umowę, i oddać ją jeszcze raz do urzędu jak będą mieć problemy, może podejdą do tego po ludzku.
PS. mi sprawdzali papiery przed wydaniem miękkiego dowodu, potem wysyłają tylko dane do druku twardego dowodu.

Swoją drogą, co by się stało gdybyś był pokłócony z ojcem, a ojciec zgłosił kradzież na przykład ? Moim zdaniem facet ma problem i on powinien do Ciebie przyjechać przepisać umowę, i oddać ją jeszcze raz do urzędu jak będą mieć problemy, może podejdą do tego po ludzku.
PS. mi sprawdzali papiery przed wydaniem miękkiego dowodu, potem wysyłają tylko dane do druku twardego dowodu.
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość