BMW 1150 GS or Honda Varadero XL 1000
• Strona 1 z 1
BMW 1150 GS or Honda Varadero XL 1000
Witam w zimie chce nabyc jeden z tych modeli motocykla. zastanawiam siÄ™ nad BMW 1150GS a Varadero XL 1000.
Mam 24lata 180cm wzrostu 90kg wagi wczesniejsze sezony poruszałem się hornet 600, i wiekszosc czasu po wypadku juz na bandit 600S łącznie jakies 25-30tys km nawinałem z racji daleich wypraw.
Czego oczekuje od motocykla?
- wygody, dobrego zasiegu na baku, pakownoscina trasy (zapasowe opony namiot etc), elastycznosci, możliwosci zjechania w lekki szutr drogi polne kałuże,
Budżet którym dysponuje na dzieńdzisiejszy to 14,5tys +/- 1000zł wiecej dam rade odłoży.
oczytałem sie na temat Viadra i GS-a i jestme skłonny bardziej ku GS-owi lecz on stoi drozej niz viadro. Moje pytanie:
Warto kupi GS-a z 2000-2001r z przebiegiem 70-90tyÅ› ?
a co w przypadku Varadero z takim przebiegiem ?
Mam 24lata 180cm wzrostu 90kg wagi wczesniejsze sezony poruszałem się hornet 600, i wiekszosc czasu po wypadku juz na bandit 600S łącznie jakies 25-30tys km nawinałem z racji daleich wypraw.
Czego oczekuje od motocykla?
- wygody, dobrego zasiegu na baku, pakownoscina trasy (zapasowe opony namiot etc), elastycznosci, możliwosci zjechania w lekki szutr drogi polne kałuże,
Budżet którym dysponuje na dzieńdzisiejszy to 14,5tys +/- 1000zł wiecej dam rade odłoży.
oczytałem sie na temat Viadra i GS-a i jestme skłonny bardziej ku GS-owi lecz on stoi drozej niz viadro. Moje pytanie:
Warto kupi GS-a z 2000-2001r z przebiegiem 70-90tyÅ› ?
a co w przypadku Varadero z takim przebiegiem ?
Suzuki Bandit 600S 2001r still rolling...
-
GhastRider90 - Świeżak
70-90tys? Mało który jeżdżący po naszych drogach motocykl ma mniejszy przebieg, nawet pomimo tych 30k licznikowych
. To są motocykle turystyczne, nie są wyżyłowane i takie przebiegi nie robią na nich raczej jakiegoś wielkiego wrażenia. Ogólnie o motocyklach się nie wypowiem, bo z tych dwóch to Varadero widziałem na parkingu, może warto spojrzeć też na V-storm-a? Złych opinii na jego temat nie słyszałem a kilometraże robią potężne.

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Glenroy napisał(a):70-90tys? Mało który jeżdżący po naszych drogach motocykl ma mniejszy przebieg, nawet pomimo tych 30k licznikowych![]()
. To są motocykle turystyczne, nie są wyżyłowane i takie przebiegi nie robią na nich raczej jakiegoś wielkiego wrażenia. Ogólnie o motocyklach się nie wypowiem, bo z tych dwóch to Varadero widziałem na parkingu, może warto spojrzeć też na V-storm-a? Złych opinii na jego temat nie słyszałem a kilometraże robią potężne.
mówisz o V storm-ie 1000ccm mam nadzieje

mój bandit ma 65k przebiegu a jest jak nowy ale taki GS czy też wiaderko jezdzi po roznym terenie

Suzuki Bandit 600S 2001r still rolling...
-
GhastRider90 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości