jaki modul do kmx
• Strona 1 z 1
jaki modul do kmx
czesc mam zamiar dodac troche mocy do kawasaki kmx 125 mowia ze by wymienic modul ale jak ogladalem karbonowe to po 700 zl i wiecej a szkoda mi wydac tyle na na 125 ktore same kosztuje 3 a pewnie zmienie za jakis rok 2 i tu mam prosbe dacie jakies linki z modulami do 300 zl jasli takie wgle sa i mozecie napisac jak odblokowac modul podobno mozna zwarcie zrobic napiszecie dokladnie o co chodzi. Mozecie tez podsunac pare sposobow jak dodac mocy bo mi brakuje a jeszcze z 2 lata nie zmienie motocykla bo brak zgody rodzicow i brak kasy. Z gory dzieki (sry jak juz jest taki temat)
- mariusz92
- Świeżak
to edytuj i popraw temat a nie pisz jeden pod drugim
duzo nie zrobisz w takim kmxie bez wsadzania kasy, wydech sportowy troche poprawi, ( nie wybebeszany samemu ) moduł da o ile stary jest zablokowany
duzo nie zrobisz w takim kmxie bez wsadzania kasy, wydech sportowy troche poprawi, ( nie wybebeszany samemu ) moduł da o ile stary jest zablokowany
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
jest zablokowany na 100 % i sry ze tak napisalem ale jestem nowy i nie zauwazylem ze mozna edytowac , tylko teraz pytanie jaki modul? I jeszcze interesuje mnie oco chodzi z tym zwarciem podobno na najwiekszym tranzystorku jak zribi ise zwarcie to kreci sie do maksymalnych bo mi do 9 tys tylko.
- mariusz92
- Świeżak
no to musisz juz sam znaleśc informacje, bo są 2 opcje, albo rozbierasz moduł i robisz tą zworke co napisałeś, albo kupujesz juz odblokowany. gotowy pewnie troche bedzie kosztował, samemu robic zworke - czasem istnieje ryzyko uszkodzenia modułu. a co gdzie i jak dokładnie - uzywanych odlobkowanych modulów szukaj gdzies po allegro. a jak zrobic zworke - google.pl bo wątpie że ktości z pamięci powie co i jak
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1