Zobacz wÄ…tek - Licznik cofa kilometry ! ;)
NAS Analytics TAG

Licznik cofa kilometry ! ;)

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

Licznik cofa kilometry ! ;)

Postprzez eagle » 13/7/2007, 23:11

No wlasnie taki problem, chyba serwisant ktory skladal skuterek cos zle zrobil, juz raz wlal olej do 4t ;/
W kazdym razie licznik cofa km wstecz, teraz mam 99xx km, pewnie tez z tego samego powodu predkosciomierz nie dziala. Tlumaczyl mi cos ze trzeba zalozyc odwrotnego slimaka cos tam cos tam, nie zrozumialem, mozecie mi wyjasnic o co chodzi ? Moge sam to naprawic czy jestem zmuszony czekac az on mi wysle te czesc ?
eagle
Świeżak

Postprzez mar111cin » 14/7/2007, 09:04

ten serwisant to geniusz :D zrobił Ci tak, że linka obraca się w drugą strone niż powinna. A mając wszystkie orginalne części takie jak były od początku i zważywszy na to że wcześniej działało to dobrze, to prawdziwy magik z tego serwisanta. Chyba nie da się nic innego zrobić jak włożysz orginalny ślimak, raczej to by było chamstwo jak serwisant zamienił orginalny na coś innego i takie coś Ci oddał, ale wygląda na to że to zrobił.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R :(, jest V-Strom 650 AK8 :)
mar111cin
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez elco » 14/7/2007, 09:11

jezeli motocykl jest jeszcze na gwarancji to oddalbym go ponownie, a sprawe i tak zglosil to biura ochrony praw konsumenta - moze jak koles dostanie kare to w koncu skonczy cos wiecej niz podstawowka i naprawe wiejskich sprzetow kaskaderskich. Samemu bedziesz musial zrobic tak jak mowi marc111n, aczkolwiek mozesz sprobowac sciagnac slimaka, wyciagnac linke ze slimaka i predkosciomierza i ponownie wszystko zlozyc, uwazajac zeby wszystko zostalo zrobione tak jak nalezy.
Honda VFR 800 FI
elco
Moderator

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości

na górê