Moto Guzzi California 1400 Custom
• Strona 1 z 1
Moto Guzzi California 1400 Custom
Szanowni koledzy co myślicie o tym cruiserze ?
Ta włoska firma zawsze wymyśli coś co mnie intryguje i mam mieszane uczucia, tzn. czy to śliczne czy okropne, stylowe czy tandetne ?
Na pewno jest to coś co chciałbym posiąść ze względu na indywidualizm
Może opiszę co myślę, patrzę na lampę i nie wiem czy mi się podoba, patrzę na wydech i taki sobie, jakiś czerwony znaczek na kole nic takiego, zbiornik paliwa nie podoba mi się, silnik fajny ale Kurdę trochę jak ciężarówka a może samolot
Oddalam się i patrzę na całość i się to jakość dziwnie kupy trzyma i jest ładne. Czy tylko ja tak mam?

Ta włoska firma zawsze wymyśli coś co mnie intryguje i mam mieszane uczucia, tzn. czy to śliczne czy okropne, stylowe czy tandetne ?
Na pewno jest to coś co chciałbym posiąść ze względu na indywidualizm

Może opiszę co myślę, patrzę na lampę i nie wiem czy mi się podoba, patrzę na wydech i taki sobie, jakiś czerwony znaczek na kole nic takiego, zbiornik paliwa nie podoba mi się, silnik fajny ale Kurdę trochę jak ciężarówka a może samolot

-
cygaret - Świeżak
Najważniejsze, że tobie się podoba. Powiem szczerze, że mi jakoś nie podpasował pod kątem wyglądu. Trochę za bardzo klasyczny. Fajną sprawą jednak są wcięcia w baku na elementy silnika. Jak na 71990zł z polskiego salonu to chyba trochę za mało jak dla mnie.
- bartek9120
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości