Zobacz wÄ…tek - Moto Guzzi California 1400 Custom
NAS Analytics TAG

Moto Guzzi California 1400 Custom

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Moto Guzzi California 1400 Custom

Postprzez cygaret » 15/9/2013, 19:33

Szanowni koledzy co myślicie o tym cruiserze ?
Ta włoska firma zawsze wymyśli coś co mnie intryguje i mam mieszane uczucia, tzn. czy to śliczne czy okropne, stylowe czy tandetne ?
Na pewno jest to coś co chciałbym posiąść ze względu na indywidualizm :lol: :lol: :lol:

Może opiszę co myślę, patrzę na lampę i nie wiem czy mi się podoba, patrzę na wydech i taki sobie, jakiś czerwony znaczek na kole nic takiego, zbiornik paliwa nie podoba mi się, silnik fajny ale Kurdę trochę jak ciężarówka a może samolot :lol: Oddalam się i patrzę na całość i się to jakość dziwnie kupy trzyma i jest ładne. Czy tylko ja tak mam?

Obrazek
cygaret
Świeżak

Postprzez bartek9120 » 17/9/2013, 14:03

Najważniejsze, że tobie się podoba. Powiem szczerze, że mi jakoś nie podpasował pod kątem wyglądu. Trochę za bardzo klasyczny. Fajną sprawą jednak są wcięcia w baku na elementy silnika. Jak na 71990zł z polskiego salonu to chyba trochę za mało jak dla mnie.
bartek9120
Świeżak

Postprzez Walenty » 18/9/2013, 21:30

Nie kupiłbym, ale przykuwa uwagę szczegółami. No i marka na +.
Ogólnie fajne to.
Watch out, we got a badass over here!
Walenty
Moderator

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości

na górê