zzr 600 ograniczenie
• Strona 1 z 1
zzr 600 ograniczenie
Witam .
swoją przygodę rozpoczynałem z Gs 500 (7tys km zrobiłem)
Od przedwczoraj jestem posiadaczem zzr 600 (cudownie siÄ™ prowadzi)
I teraz mam takowy problem ... prawko kat a2
i poszukuje informacji gdzie na terenie Pomorskiego mógłbym założyć Blokadę na a2? (48km)
+ co powinienem sprawdzić/wymienić po zakupie tego motocykla ? 1x mam z nim do czynienia więc prosiłbym o wyrozumiałość ; )
swoją przygodę rozpoczynałem z Gs 500 (7tys km zrobiłem)
Od przedwczoraj jestem posiadaczem zzr 600 (cudownie siÄ™ prowadzi)
I teraz mam takowy problem ... prawko kat a2
i poszukuje informacji gdzie na terenie Pomorskiego mógłbym założyć Blokadę na a2? (48km)
+ co powinienem sprawdzić/wymienić po zakupie tego motocykla ? 1x mam z nim do czynienia więc prosiłbym o wyrozumiałość ; )
"Motocykle są wszędzie patrz w lusterka"
- Mnichu123
- Świeżak
Wpisz w google "Redukcja mocy w motocyklu na kategorię A2 - jak to zrobić?" i kliknij pierwszy link . Bardzo fajny artykuł i wiem że takie coś w Kielcach przeszło a jak będzie u Ciebie musiał byś się dowiedzieć. Dodam tylko że zablokowanie+hamownia+przegląd to koszt około 250zł Dochodzi jeszcze rejestracja no chyba ze masz już zarejestrowanego na siebie to koszt zmiany w dowodzie to 35zł.
Barton Fighter 50 -> Kawasaki GPZ 500S -> Kawasaki Ninja ZX7R
- Crank
- Świeżak
Mogę spytać z czystej ciekawości po co to zrobiłeś ? Nie zrozum mnie źle, ale zwyczajnie mnie to ciekawi. Miałeś GS'kę która idealnie wpasowuje się w A2 i wymieniłeś ją na większe moto, żeby teraz je zdławić do takiej samej mocy jakiej miałeś GS'kę. Nie kapuje tego.
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
byłbym wdzięczny za wymiary ; )
Przede wszystkim dlatego że :
- gs 500 jak dla mnie było strasznie niewygodne ; /
- na sezon 2015-2016 będe posiadaczem kategorii A więc tylko "pozbędę się" blokady (zmienię info w dowodzie) i mam moto na A.
- były właściciel był mi winny 2,5tys zł a z powodu braku pieniędzy "oddał" mi tą ZZR + 2 silnik (kompletny sprawny) + owieki (fakt owiewki inny kolor aczkolwiek i tak będe malował zzr) za darmo a jej stan oceniony przez Mechanika był BDB więc w pewnym sensie zarobiłem.
Przede wszystkim dlatego że :
- gs 500 jak dla mnie było strasznie niewygodne ; /
- na sezon 2015-2016 będe posiadaczem kategorii A więc tylko "pozbędę się" blokady (zmienię info w dowodzie) i mam moto na A.
- były właściciel był mi winny 2,5tys zł a z powodu braku pieniędzy "oddał" mi tą ZZR + 2 silnik (kompletny sprawny) + owieki (fakt owiewki inny kolor aczkolwiek i tak będe malował zzr) za darmo a jej stan oceniony przez Mechanika był BDB więc w pewnym sensie zarobiłem.
"Motocykle są wszędzie patrz w lusterka"
- Mnichu123
- Świeżak
(otwórz link)
Blokada ta jest wkładana w króćce dolotowie między gaźnikiem a głowicą w pozycji zgodnej z rysunkiem. Wykonana jest z blachy o grubości 1mm
wszystkie wymiary w mm
Blokada ta jest wkładana w króćce dolotowie między gaźnikiem a głowicą w pozycji zgodnej z rysunkiem. Wykonana jest z blachy o grubości 1mm
wszystkie wymiary w mm
-
mati22252 - VIP Åšcigacz.pl
witam
mati22252 napisał(a): (otwórz link)
wszystkie wymiary w mm
ma ktos te wymiary blokady mocy silnika , tego zdjecia niemozna obecnie odtworzyc
- Markus123
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości