Honda Nsr 125 - coÅ› z silnikiem??? help
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
He,ale jednak nie da rady... zła wiadomośc MAMUSIA mnie dziś widziała na głównej drodze a nie kazała mi tam latac więc powiedziała że musze sprzedac NSR (baaaardzo wkurw*ony) i posłucham jej bo kazaliście mi jej słuchac-temat z motorem z niemiec xDDD
P.S jak mam płacic 3000zł kary za jazde bez OC bez prawka itp to wole sobie kupic jakąs 50ccm,za rok zrobie A1 i coś kupie - i tak zrobie... ;/
P.S jak mam płacic 3000zł kary za jazde bez OC bez prawka itp to wole sobie kupic jakąs 50ccm,za rok zrobie A1 i coś kupie - i tak zrobie... ;/
-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
Valentino-Rossi-46 napisał(a):He,ale jednak nie da rady... zła wiadomośc MAMUSIA mnie dziś widziała na głównej drodze a nie kazała mi tam latac więc powiedziała że musze sprzedac NSR (baaaardzo wkurw*ony) i posłucham jej bo kazaliście mi jej słuchac-temat z motorem z niemiec xDDD
Ku**a rozwalasz mnie

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
jak ktos sie dupa urodzil kanarkiem nie zdechnie. to sobie oplac oc i za brak prawka tylko 500zl a jak masz jezszcze jakis roblem to trzeba bylo pomyslec przed zakupem oplac oc i jezdzij albo nie wyjezdzaj na ta droge i nie denerwuj ludzi. a co do tego wezyka to jak leci z wezyka to jak jego wymiana ma nic nie pomoc???????????????????????????????????????????? to tak jakby ci paliwa zabraklo i wlal bys 5litrow to co dalej by nie bylo?bredzisz chlopie jak potluczony. jak chcecie mi dac bana to dajcie ale ja musialem poiedziec co o tym mysle...pozdro.
Ostatnio edytowano 15/7/2007, 21:22 przez patrykmulek, łącznie edytowano 1 raz
nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
- patrykmulek
- Bywalec
moze i nie mial .jak nie mial to tymbardziej jest du**pa bo poco zawracac ludziom glowe i chrzanic takie smuty?
nsr125------>dr350
- patrykmulek
- Bywalec
z jego opisu wogole wynika, ze kupil ale prze zakupem nawet nie sprawdzil...qrde...rozbrajasz mnie kolego...kolejny raz kupiles w ciemno? jakbys sprawdzil ZANIM kupiles to bys wiedzial, ze cos sie pieprzy i wtedy bys pomyslal...jejku nie rozumiem, no juz mi rece opadaja...dlaczego ty taki glupi jestes? juz raz miales nauczle...tyle ci tlumaczylismy...a ty dalej w zaparte idziesz...nie rozumiem cie kolego, naprawde.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Cały czas zmieniasz motory... Ja bym tak nie mógł
Kupić raz i jeździć i mieć z tego frajdę. A takto cały czas piszesz i robisz z siebie idiotę. 

Ostatnio edytowano 15/7/2007, 22:14 przez Szafa, łącznie edytowano 1 raz
Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Åšcigacz.pl
kupa jedzi na kupie...zlomu 

nsr125------>dr350
- patrykmulek
- Bywalec
Ja pierdooole ale wy jesteście pojebani niektórzy TAK MAM NSR ale kurwa zrozumcie poprostu ja szybko kupuje i szybko sprzedaje i zarabiam na 1 moto 200-1000zł i tak sobie żyje mam 15 lat i to mój zarobek kurwa patrykmulek chyba Ci wpierdole w ten głupi ryj pedale... Zrozumcie moja mama ma dośc latania po urzędach i rejestrowania więc sprzedaje motór z zyskie a wy tu z textem ze napewno nie maił tej NSR kurwa co za ludzie z was też jestem wkurwiony bo motor jest zajebisty,ale cóż wystawie na allegro to wam pokaże... będzie miejscowośc Wyrzysk i moje podwórko-dużo zielonej trawki to jeb*** niedowiarki uwierzą
Jeju nie,motor sie sprawuje znakomicie ale obiecałem mamie ze nie będe jeździł drogami gdzie krąży policja,ale tam się najlepiej lata-serio
wiec tak valentynka.... krotko- jeszcze raz powtarzam- edytuj posty.... po drugie przystopuj troche.... ostrzezenie o banie masz w tej chwili... pozdrawiam kravec
gumisss napisał(a):z jego opisu wogole wynika, ze kupil ale prze zakupem nawet nie sprawdzil...qrde...rozbrajasz mnie kolego...kolejny raz kupiles w ciemno? jakbys sprawdzil ZANIM kupiles to bys wiedzial, ze cos sie pieprzy i wtedy bys pomyslal...jejku nie rozumiem, no juz mi rece opadaja...dlaczego ty taki glupi jestes? juz raz miales nauczle...tyle ci tlumaczylismy...a ty dalej w zaparte idziesz...nie rozumiem cie kolego, naprawde.
Jeju nie,motor sie sprawuje znakomicie ale obiecałem mamie ze nie będe jeździł drogami gdzie krąży policja,ale tam się najlepiej lata-serio
wiec tak valentynka.... krotko- jeszcze raz powtarzam- edytuj posty.... po drugie przystopuj troche.... ostrzezenie o banie masz w tej chwili... pozdrawiam kravec
-
-
Re: Honda Nsr 125 - coÅ› z silnikiem??? help
Valentino-Rossi-46 napisał(a):Witam,kupiłem dzis nsr-ke ale po 8 tyś obrotach zaczyna mi się mulic przebieg 31tyś podobno dośc długo stała... Z rury dym nie leci. Aha i jeszcze mam za małe obroty jak motor stoji (1tyś obrotów) a powinien byc 1,5-2 tyś mozna porobic cos przy rączce? Co to moze byc ze sie dusi?? Przepalic trzo wszystko czy jak? Prosze o odp pozdro
Valentino-Rossi-46 napisał(a):Jeju nie,motor sie sprawuje znakomicie ale obiecałem mamie ze nie będe jeździł drogami gdzie krąży policja,ale tam się najlepiej lata-serio
no to juz nie rozumiem...raz piszesz, ze sie sypie, itp a po chwili, ze sprawuje sie znakomicie? i jak bedziesz sprzedawal to napewno napiszesz, ze stan igla i odpala na dotyk?
Ostatnio edytowano 15/7/2007, 22:07 przez gumis, łącznie edytowano 1 raz
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
mar111cin no to niepotrzebnie sie produkowales bo jak widac "motor sprawuje sie znakomicie"
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Ja pisałem że sie sypie POOOKA MI TO
aha te 8tyś.. obrotów to była wina świecy jak widac NGK są do dupy
aha te 8tyś.. obrotów to była wina świecy jak widac NGK są do dupy
-
Gumisss dlatego jest <sciana> , ale ja i tak tutaj mało się naprodukowałem ; ) przyzwyczaiłem się że jest jeszcze lepiej ; )
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
valentino wiesz co jak dla mnie jestes zakompleksionym debile ktory zyje marzeniami.i odzywaj sie do mnie inaczej oki?jak chcesz mi wpie***to prosze bardzo chcesz adres?wiec albo sie naucz odzywac albo sie zamknij i nic nie pisz 

nsr125------>dr350
- patrykmulek
- Bywalec
-
no valery spoko zakup, ja na twoim miejscu bym sobie nsr-ke zostawił
chwile było spokoju na forum a jakiś gościu już chce się umawiać na "bzykanko"

chwile było spokoju na forum a jakiś gościu już chce się umawiać na "bzykanko"
-
konrad1422 - Świeżak
Jak odblokowac nsr na module??
Witam wszystkich kupiłem honde nsr lecz zablokowana na module chcialbym sie dowiedziec czy wie ktos jak ja odblokowac??
- wesoly1989
- Świeżak
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości