Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Ostatnia runda WMMP w ten weekend w...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Ostatnia runda WMMP w ten weekend w...

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Ostatnia runda WMMP w ten weekend w...

Postprzez Ścigacz » 12/9/2013, 16:40

Dyskusja na temat: Ostatnia runda WMMP w ten weekend w Poznaniu
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Ostatnia runda WMMP w ten weekend w Poznaniu
Ścigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/9/2013, 16:40

Ciekawe czy Szkopek odważy się przyjechać na WMMP i znowu baty dostanie, czy pojedzie na Bike Promotion wygrywać z amatorami.<br><hr>szpila
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/9/2013, 17:43

Komentatorzy napisał(a):Ciekawe czy Szkopek odważy się przyjechać na WMMP i znowu baty dostanie, czy pojedzie na Bike Promotion wygrywać z amatorami.<br><hr>szpila<br>
przyjedzie wywalić cię w pupę<br><hr>Mas
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/9/2013, 10:26

Komentatorzy napisał(a):Ciekawe czy Szkopek odważy się przyjechać na WMMP i znowu baty dostanie, czy pojedzie na Bike Promotion wygrywać z amatorami.<br><hr>szpila<br>
Komentatorzy napisał(a):przyjedzie wywalić cię w pupę<br><hr>Mas<br>
raczej się na...<br><hr>:)
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/9/2013, 17:09

Tor "Poznań" sobota godzina 15.30 przed dwoma ostatnimi wyścigami. Kibiców oprócz rodzin i znajomych zawodników, niema wcale lub jest ich dwudziestu. W bramie wita mnie ochroniarz i pyta o przepustkę, do końca deszczowego wyścigu dwa biegi, a wjazdówka kosztuje tyle co rano czyli 10 pln. Niby niewiele, ale na dwa wyścigi przy pustych "trybunach" i braku reklamy imprezy w mediach i właściwie nikt nie wie oprócz wyżej wymienionych, a cena 10 pln bez zmian. Jestem kibicem wyścigów motocyklowych od lat 60 ubiegłego wieku. Imprezy organizowane w Poznaniu w tamtych latach ściągały tysiące, tak tysiące ludzi. Były to wyścigi organizowane na ulicach ( Reymonta, wokół Cytadeli), ale plakaty wisiały w całym mieście, prasa pisała szeroko, telewizja pokazała 15 sekund ale jednak. Wczoraj jak i dzisiaj nie widziałem nikogo z mediów, tylko strony internetowe branżowe informują o wyścigach. Maniacy tacy jak ja wyszukają informacji na ten temat, ale jak przysłowiowy Kowalski ma się dowiedzieć o imprezie? Gdyby na tor jechały tłumy bilet na wjazd za 10 pln , uzasadniony, ale te tłumy nie grożą. Nawet gdyby kibice przyjechali to zobaczą motocykle przez parę sekund i wtedy one giną za lasami i zagajnikami, które jak projektanci toru nie przewidzieli urosły. Trybunki są żałosne, widoczność żadna, telebimy to obce słowo na tych imprezach. Gdy popada deszcz na parkingu bajora ( zapłata niby za parking), Jedynie spiker jest super gawędziarzem, jest tym kimś co zastąpi telebimy.

Żałuję, że na stare lata nie doczekam imprez z trybunami,widocznością, telebimami, transmisją TV, relacjami w prasie a przedtem info o wyścigach. Od lat obserwuję malejącą ilość zawodników, klas markowych, kibiców, za to DZIAŁACZE SĄ NAJSZCZĘŚLIWSZYMI LUDŹMI NA TYM TORZE I NIE TYLKO.

Apeluję gdy coś się nie zmieni kolejny sport w Poznaniu umrze, a co za tym idzie także w Polsce.<br><hr>lesio113
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/9/2013, 18:52

Komentatorzy napisał(a):Tor "Poznań" sobota godzina 15.30 przed dwoma ostatnimi wyścigami. Kibiców oprócz rodzin i znajomych zawodników, niema wcale lub jest ich dwudziestu. W bramie wita mnie ochroniarz i pyta o przepustkę, do końca deszczowego wyścigu dwa biegi, a wjazdówka kosztuje tyle co rano czyli 10 pln. Niby niewiele, ale na dwa wyścigi przy pustych "trybunach" i braku reklamy imprezy w mediach i właściwie nikt nie wie oprócz wyżej wymienionych, a cena 10 pln bez zmian. Jestem kibicem wyścigów motocyklowych od lat 60 ubiegłego wieku. Imprezy organizowane w Poznaniu w tamtych latach ściągały tysiące, tak tysiące ludzi. Były to wyścigi organizowane na ulicach ( Reymonta, wokół Cytadeli), ale plakaty wisiały w całym mieście, prasa pisała szeroko, telewizja pokazała 15 sekund ale jednak. Wczoraj jak i dzisiaj nie widziałem nikogo z mediów, tylko strony internetowe branżowe informują o wyścigach. Maniacy tacy jak ja wyszukają informacji na ten temat, ale jak przysłowiowy Kowalski ma się dowiedzieć o imprezie? Gdyby na tor jechały tłumy bilet na wjazd za 10 pln , uzasadniony, ale te tłumy nie grożą. Nawet gdyby kibice przyjechali to zobaczą motocykle przez parę sekund i wtedy one giną za lasami i zagajnikami, które jak projektanci toru nie przewidzieli urosły. Trybunki są żałosne, widoczność żadna, telebimy to obce słowo na tych imprezach. Gdy popada deszcz na parkingu bajora ( zapłata niby za parking), Jedynie spiker jest super gawędziarzem, jest tym kimś co zastąpi telebimy.

Żałuję, że na stare lata nie doczekam imprez z trybunami,widocznością, telebimami, transmisją TV, relacjami w prasie a przedtem info o wyścigach. Od lat obserwuję malejącą ilość zawodników, klas markowych, kibiców, za to DZIAŁACZE SĄ NAJSZCZĘŚLIWSZYMI LUDŹMI NA TYM TORZE I NIE TYLKO.

Apeluję gdy coś się nie zmieni kolejny sport w Poznaniu umrze, a co za tym idzie także w Polsce.<br><hr>lesio113<br>
Jako licencjonowany sedzia, pracujacy od kilku lat na torze zgadzam sie z Panem w 100%
Szkoda, naprawde szkoda:( <br><hr>klik
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/9/2013, 14:14

Komentatorzy napisał(a):Tor "Poznań" sobota godzina 15.30 przed dwoma ostatnimi wyścigami. Kibiców oprócz rodzin i znajomych zawodników, niema wcale lub jest ich dwudziestu. W bramie wita mnie ochroniarz i pyta o przepustkę, do końca deszczowego wyścigu dwa biegi, a wjazdówka kosztuje tyle co rano czyli 10 pln. Niby niewiele, ale na dwa wyścigi przy pustych "trybunach" i braku reklamy imprezy w mediach i właściwie nikt nie wie oprócz wyżej wymienionych, a cena 10 pln bez zmian. Jestem kibicem wyścigów motocyklowych od lat 60 ubiegłego wieku. Imprezy organizowane w Poznaniu w tamtych latach ściągały tysiące, tak tysiące ludzi. Były to wyścigi organizowane na ulicach ( Reymonta, wokół Cytadeli), ale plakaty wisiały w całym mieście, prasa pisała szeroko, telewizja pokazała 15 sekund ale jednak. Wczoraj jak i dzisiaj nie widziałem nikogo z mediów, tylko strony internetowe branżowe informują o wyścigach. Maniacy tacy jak ja wyszukają informacji na ten temat, ale jak przysłowiowy Kowalski ma się dowiedzieć o imprezie? Gdyby na tor jechały tłumy bilet na wjazd za 10 pln , uzasadniony, ale te tłumy nie grożą. Nawet gdyby kibice przyjechali to zobaczą motocykle przez parę sekund i wtedy one giną za lasami i zagajnikami, które jak projektanci toru nie przewidzieli urosły. Trybunki są żałosne, widoczność żadna, telebimy to obce słowo na tych imprezach. Gdy popada deszcz na parkingu bajora ( zapłata niby za parking), Jedynie spiker jest super gawędziarzem, jest tym kimś co zastąpi telebimy.

Apeluję gdy coś się nie zmieni kolejny sport w Poznaniu umrze, a co za tym idzie także w Polsce.<br><hr>lesio113<br>
Dopóki ten sport będzie w rękach państwowych, dopóty nie będzie się rozwijał, proste i logiczne. Do prywatyzacji oczywiście nigdy nie dojdzie, bo prezesi dostają swoją dolę za nic nierobienie z pieniędzy wyłudzonych z podatków, więc z pewnością będą zaciekle bronić swoich sztucznie wykreowanych stanowisk. Głosujcie nadal na PO, PIS i inne lewackie partie to będzie tak dalej.<br><hr>Szabon
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl