honda cbf 600 czy hornet
• Strona 1 z 1
honda cbf 600 czy hornet
Witam serdecznie , jestem zainteresowany zakupem motocykla . na oku stoją 3 maszyny a mianowicie Honda cbf 600 n , Hornet 600 , bandit 650 , wolałbym wtrysk aczkolwiek gaznik tez wchodzi w grę. przede wszystim prosze mi powiedziec jakie różnice są w tych motocyklach , który jest wygodniejszy , ma lepsza pozycję za kierownicą i mniej pali . za wszystkie odpowiedzi z gory dziekuje
- piotrek1255
- Świeżak
Najwygodniejszy będzie Bandit 650 lub CBF, ale to jest indywidualna sprawa, jednemu bardziej będzie pasował ten drugiemu ten.
Zależy co rozumiesz pod pojęciem "lepsza pozycja"
Najmniej palić bedzie chyba CBF, potem chyba Bandit (chyba bo nie jestem pewien który z nich pali mniej ale stawiałbym na Hondę), ale Hornet na pewno najwięcej.
Co do różnic to Bandyta i CBF to motocykle użytkowe, szosowo turystyczne, Hornet to fabryczny streetfighter, no i podstawowa różnica, CBF i GSF mają ok. 70/80KM a Szerszeń 100.
Najlepiej zastosuj siÄ™ do wzoru:
viewtopic.php?t=49590
Informacje do jakich celów potrzebujesz moto, ile masz kasy itd. znacznie ułatwią użytkownikom w poradach dla Ciebie
Zależy co rozumiesz pod pojęciem "lepsza pozycja"
Najmniej palić bedzie chyba CBF, potem chyba Bandit (chyba bo nie jestem pewien który z nich pali mniej ale stawiałbym na Hondę), ale Hornet na pewno najwięcej.
Co do różnic to Bandyta i CBF to motocykle użytkowe, szosowo turystyczne, Hornet to fabryczny streetfighter, no i podstawowa różnica, CBF i GSF mają ok. 70/80KM a Szerszeń 100.
Najlepiej zastosuj siÄ™ do wzoru:
viewtopic.php?t=49590
Informacje do jakich celów potrzebujesz moto, ile masz kasy itd. znacznie ułatwią użytkownikom w poradach dla Ciebie
Suzuki Bandit 400 był
Suzuki SV650 S jest
Suzuki SV650 S jest
-
Sykopson - Stały bywalec
przeznaczyć chce ok 15 tys , motocykl ma byc na kilka lat , bedzie jeździmy do pracy i na weekendy , krotsze wypady z dziewczyna . mam 185 wzrostu i wsze 85 kg
- piotrek1255
- Świeżak
Hornet ma silnik wyciągnięty przecież ze sporta z CBR'ki F3 albo F4 nie pamiętam już dokładnie, w każdym razie setka koni to i spalanie troszkę wyższe, wszystko zależy do czego potrzebujesz moto Bo z fusów tu nikt nie wróży
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
motorek potrzebuje do jazdy do pracy 15 km , na wypady weekendowe . tak sie zastanawiam ze hornet raczej nie ma wygodnej pozycji za kierownicÄ… jak cbf i wygodnego siedziska . raczej bandit albo cbf ?
- piotrek1255
- Świeżak
CBF na pewno będzie najspokojniejszym sprzętem, ot taki dobrze ułożony sprzęcik. Bandit jest spokojny, ale nie trzeba się też go prosić o trochę adrenaliny. Hornet, mocny, szybki, narwany, najkrócej .
Popatrz sobie na XJ6, ER6, czy FZ6 w nakedzie.
Popatrz sobie na XJ6, ER6, czy FZ6 w nakedzie.
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
- piotrek1255
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości