Kawasaki Ninja 250R
• Strona 1 z 1
Kawasaki Ninja 250R
Czy z budżetem 6000zł opłaci się kupić rozbitą Ninje 250R (w opisie aukcji pisze, że przebieg to 9000km, pali na dotyk) za 3900zł? Rozbita jest przednia owiewka oraz ta nad oponą, na ebay-u widziałem komplet plastików za ok. 1600zł z przesyłką. Motocykl nie jest opłacony ani zarejestrowany (sprowadzony z Niemiec) i tutaj nie mam pojęcia ile by mnie jeszcze te opłaty wyniosły. Jest sens zawracać sobie głowę kupnem i odremontowaniem? Dodam, że to byłby mój pierwszy motocykl.
- rafcio_100
- Świeżak
- rafcio_100
- Świeżak
rafcio_100 takie motocykle kupuje się na części a nie do odbudowy.
Pomyśl logicznie... ktoś przywiózł to z Niemiec do Polski (poniósł koszt transportu) i sprzedaje toto za 3900zł zapewne coś na tym jeszcze zarabia. To za ile kupił takiego wraka? (500-600Euro?). Motocykle w takich cenach i z takich roczników w Niemczech to WRAKI!
Możliwe nawet, że w papierach wbite "Totalschaden" wtedy nie zarejestrujesz takiego motocykla w Polsce.
Ponadto przednie koło jest zbyt blisko pługa/owiewek, więc pewnie poszły lagi, rama lub jedno i drugie.
ReasumujÄ…c... Nie warto!
Pomyśl logicznie... ktoś przywiózł to z Niemiec do Polski (poniósł koszt transportu) i sprzedaje toto za 3900zł zapewne coś na tym jeszcze zarabia. To za ile kupił takiego wraka? (500-600Euro?). Motocykle w takich cenach i z takich roczników w Niemczech to WRAKI!
Możliwe nawet, że w papierach wbite "Totalschaden" wtedy nie zarejestrujesz takiego motocykla w Polsce.
Ponadto przednie koło jest zbyt blisko pługa/owiewek, więc pewnie poszły lagi, rama lub jedno i drugie.
ReasumujÄ…c... Nie warto!
2 x ZX6R
-
Repsol - Świeżak
Panie no parkingówka to to nie była. Ciężko stwierdzić, co tam padło, to że pali na dotyk jeszcze nie oznacza, że stan igła
Jak narazie to nie jest nawet ulep, narazie to jest rozlep. Nie znam nikogo kto by kupił takie padło.

Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości