Motocykl na dokumenty SAM
• Strona 1 z 1
Motocykl na dokumenty SAM
Witam wszystkich
Mam pytanie, czy jest możliwość zarejestrowania motocykla na "SAM" a ?
chodzi o motocykl o pojemności 500 ccm
z góry dziękuję za pomoc.
Mam pytanie, czy jest możliwość zarejestrowania motocykla na "SAM" a ?
chodzi o motocykl o pojemności 500 ccm
z góry dziękuję za pomoc.
- Cyber2110
- Świeżak
Motocykl to motocykl, pojazd typu SAM opiera się na podwoziu, w tym przypadku ramie własnej konstrukcji. Ponadto od 21 czerwca tego roku zmieniły się przepisy i obecnie stacja kontroli pojazdów nie może przeprowadzić badania technicznego. Teraz mówi się o homologacji jednakże nie jestem do końca w temacie.
Niektóre chwile, zapomina się przez całe życie
-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
mówiąc o kategorii myślałem o kategorii A a mam taki problem że mnie ciągnie na jednoślady ale mej rodzinie delikatnie mówiąc nie za bardzo się podoba, dlatego jak coś chce zrobić w kierunku jednośladu to albo incognito albo postawić przed faktem dokonanym.
- Cyber2110
- Świeżak
Na chwilę obecną nikt nic nie wie. Wprowadzili 22 czerwca 2013 w życie nową ustawę dotyczącą rejestracji pojazdów jednostkowych i nikt nie jest w stanie powiedzieć jak ma taka rejestracja wyglądać. O motocyklach wogóle zapomnieli.
Najwięcej informacji znajdziesz na trajkersi.pl w dziale rejestracja trajki, albo na kitcarforum.
Generalnie na chwilę obecną procedura nie do przejścia dla zwykłego człowieka - może kiedyś coś się poprawi
Najwięcej informacji znajdziesz na trajkersi.pl w dziale rejestracja trajki, albo na kitcarforum.
Generalnie na chwilę obecną procedura nie do przejścia dla zwykłego człowieka - może kiedyś coś się poprawi

-
piterazim - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości