[Aktualności] Nowa Yamaha MT-09 - pierwsze wrażenia
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Nowa Yamaha MT-09 - pierwsze wrażenia
Dyskusja na temat: Nowa Yamaha MT-09 - pierwsze wrażenia
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Nowa Yamaha MT-09 - pierwsze wrażenia
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Nowa Yamaha MT-09 - pierwsze wrażenia
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Wszystko pięknie ale nie rozumiem dzisiejszych projektantów odnośnie przednich lamp. Niby piękne motocykle a tu na widelcu taka kupa. Tyczy się to większości naked bike'ów. Wystarczy popatrzeć na tuningowe naked'y by zobaczyć że można ładniej. Ducati monster o wiele lepiej wyglądał ze zwykłą okrągłą lampą, V-max też, nie wiem czemu reszta naked'ów też w to popłynęła.<br><hr>Młody
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wszystkich nie zadowolą. Mi osobiście się taka lampa podoba. W najnowszym Ducati Monster też nie ma już klasycznej chromowanej lampy okrągłejKomentatorzy napisał(a):Wszystko pięknie ale nie rozumiem dzisiejszych projektantów odnośnie przednich lamp. Niby piękne motocykle a tu na widelcu taka kupa. Tyczy się to większości naked bike'ów. Wystarczy popatrzeć na tuningowe naked'y by zobaczyć że można ładniej. Ducati monster o wiele lepiej wyglądał ze zwykłą okrągłą lampą, V-max też, nie wiem czemu reszta naked'ów też w to popłynęła.<br><hr>Młody<br>
<br><hr>slim
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Artykuł ma tytuł pierwsze wrażenia. Ale ja mam wrażenie, że redaktor tego sprzętu na oczy nie widział. Więc wrażenia na podstawie czego... zdjęć? To ja dopisuję akapit:
w smaku nowa Yamaha przypomina trochę zakurzony monitor LCD marki BenQ, jeśli chodzi o brzmienie wydechu - kojarzycie Panigale? - nowa Yamaha brzmi zupełnie inaczej, poza tym wygląda na milą w dotyku i dosyć pomarańczową. Możecie to nazywać pierwszym polskim testem.
Pudelkizacja mediów? Ależ skąd...<br><hr>Raven
w smaku nowa Yamaha przypomina trochę zakurzony monitor LCD marki BenQ, jeśli chodzi o brzmienie wydechu - kojarzycie Panigale? - nowa Yamaha brzmi zupełnie inaczej, poza tym wygląda na milą w dotyku i dosyć pomarańczową. Możecie to nazywać pierwszym polskim testem.
Pudelkizacja mediów? Ależ skąd...<br><hr>Raven
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie jest zle, ale to miejsce pozostawione nad lampa dziwnie wyglada. No i ten licznik niesymetrycznie zamontowany...<br><hr>R@F
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No tak się składa, że ja na tym motocyklu jeździłem, Ty wypowiadasz się oglądając moje zdjęcia. Nie wiem co Ci więcej napisać, ale na prawdę chcesz pisać polski test?<br><hr>LovtzaKomentatorzy napisał(a):Artykuł ma tytuł pierwsze wrażenia. Ale ja mam wrażenie, że redaktor tego sprzętu na oczy nie widział. Więc wrażenia na podstawie czego... zdjęć? To ja dopisuję akapit:
Pudelkizacja mediów? Ależ skąd...<br><hr>Raven<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości