Motocykl używany na 18...
• Strona 1 z 1
Motocykl używany na 18...
Witam. Szukam motocykla na prawo jazdy A2. Do dyspozycji mam 6000 zł.
Do tej pory zrobiłem może z 20 km YAMAHĄ XT 660R. Mam 178 cm wzrostu i ważę 60kg. Motocykl będzie używany do codziennego użytku jak i również na dalsze weekendowe wypady. Wszystkie motocykle biorę pod uwagę oprócz crossów i chopperów. Chciałbym by motocykl był dość ekonomiczny i bez awaryjny oraz żeby nie był mułowaty. Nie musi jechać 200 hm/h ale żeby się w miarę rozpędzał chociaż do 125 km/h. Z góry dziękuję za pomoc.
Do tej pory zrobiłem może z 20 km YAMAHĄ XT 660R. Mam 178 cm wzrostu i ważę 60kg. Motocykl będzie używany do codziennego użytku jak i również na dalsze weekendowe wypady. Wszystkie motocykle biorę pod uwagę oprócz crossów i chopperów. Chciałbym by motocykl był dość ekonomiczny i bez awaryjny oraz żeby nie był mułowaty. Nie musi jechać 200 hm/h ale żeby się w miarę rozpędzał chociaż do 125 km/h. Z góry dziękuję za pomoc.
Ostatnio edytowano 2/9/2013, 11:26 przez PETRIXT, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
- PETRIXT
- Świeżak
PETRIXT napisał(a):Miałem okazję dosiadać FZ 6. Czy pozycja ER 5 jest podobna do FZ 6??
Biorąc pod uwagę to, że na FZ pozycja jest trochę bardziej wyprostowana niż na FZS-ie, to na ER pozycja będzie bardzo podobna, może jest się jeszcze troszkę bardziej wyprostowanym, ale to na prawdę praktycznie nieodczuwalna różnica.
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości