Krótka ankieta dla motocyklistów.
Moderatorzy: Walenty, Movi, adam_tomasz, Czester, madcap, Leg1oN, Lovtza, Terror, lagiboy, melvin, Landryss25, kravec, gelo007, suhy-19, Bostorn, Miczab, leff
• Strona 1 z 1
Krótka ankieta dla motocyklistów.
Jak w temacie ankieta dla motocyklistów i plecaków też. https://docs.google.com/forms/d/1usSWj3 ... c/viewform
Piszę pracę magisterską i mam do stworzenia kampanię społeczną, wybrałam kampanię dotyczącą motocyklistów.
Tu pojawia się prośba czy moglibyście wypełnić krótką ankietę, na potrzebę mych 3 literek przed nazwiskiem.
Gdyby się pojawiły jakieś uwagi co do ankiety, to bardzo proszę o info.
Z góry dziękuję

Piszę pracę magisterską i mam do stworzenia kampanię społeczną, wybrałam kampanię dotyczącą motocyklistów.
Tu pojawia się prośba czy moglibyście wypełnić krótką ankietę, na potrzebę mych 3 literek przed nazwiskiem.

Gdyby się pojawiły jakieś uwagi co do ankiety, to bardzo proszę o info.
Z góry dziękuję

- AniaMiki
- Świeżak
mar111cin napisał(a):ostatnio studenci coś bardzo szybko się zabierają za pisanie prac dyplomowychpewnie obrona we wrześniu
moja córa pisze pracę od marca,mając 38 lat dopiero kończy uczelnię

Rozumie że dzieciata i a przy tym pracuje

Ale ja kończąc zaocznie AWF i będąc już żonaty i dzieciaty pracę magisterską napisałem w trzy tygodnie nie znając czegoś takiego jak komputer a jedynie używając pożyczonej maszyny do pisania.
Musiałem się spieszyć ponieważ na maszynę czekała już kolejka chętnych,och te słodkie lata komuny.

- senekkorzenna
- adamtomas
- jasio112
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości